Skilteløsninger i alle former og materialer

Dato: 8 okt 2020

PrintSign A/S har leveret skilte og print i mere end 23 år og har en bred erfaring indenfor produktion af skilte i alle former og materialer med og uden lys, storformat print, UV-print, bilreklamer, roll-ups, bannere, byggepladsskilte, akustikplader, wallpaper, klistermærker, solfilm både til indvendig og udvendig brug, udskæring af folie samt montering. PrintSign råder over en stor maskinpark som omfatter UV-printer, flatbed printer, CNC-fræsning og skæreplotter m.m.

PrintSign råder over en stor maskinpark som omfatter

Kreativt team med mange års erfaring

PrintSign tilbyder hjælp fra ideen om et nyt skilt opstår, til de har monteret det færdige resultat. Deres dygtige kreative team står til rådighed for at sikre, at man finder den løsning, der passer bedst til det aktuelle behov. Kunden har stor gavn af deres mangeårige erfaring indenfor layout, design, former og faconer.

Printsign er med fra start til slut

Som kunde har man en sikkerhed i at PrintSign har deres egen produktion, så de ikke er afhængige af en underleverandør og dermed ikke risikerer kommunikationsfejl undervejs. Det sikrer, at materialet bliver præcist som aftalt med PrintSigns kreative team.

Det effektive montageteam sørger for levering og opsætning

Da PrintSigns montageteam arbejder tæt sammen med produktionen, har de allerede inden opsætning et indgående kendskab til kundens ønsker. Når skiltet eller banneret er klar til opsætning, kommer montageteamet ud og sørger for alt vedrørende opsætningen.

Når skiltet eller banneret er klar til opsætning, kommer montageteamet ud

Sikkerhed

Sikkerhed er vigtig for Printsign, og deres montører følger løbende de sikkerhedskurser, der udbydes, så alle er sikre i deres arbejde.

Kundekreds

Blandt PrintSigns kunder er private virksomheder, erhvervsparker, kontorfællesskaber, pleje- og ældresektoren, sygehuse, uddannelsessektoren, boligselskaber, kirker og offentlige administrationsbygninger. PrintSign leverer skilteløsninger både lokalt, nationalt og internationalt.

Showroom

Man er velkommen til at besøge PrintSigns showroom i Glostrup

Man er velkommen til at besøge PrintSigns showroom i Glostrup, hvor de har et stort udvalg af skilte og printløsninger. 

Yderligere information

 www.printsign.dk, tlf. 39 666 009.

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår