Skal du have et walk-in skab i din virksomhed?

Annonce – Dato 19 nov 2019

Du har måske allerede et walk-in skab derhjemme, så hvorfor ikke også få et i din virksomhed? Hos DENIOS mener vi ikke et walk-in skab til jeres uniformer og arbejdstøj – vi mener i stedet en miljøcontainer til opbevaring af jeres farlige medier.

walk-in lagre og containere fra DENIOSMiljøcontainere beskytter miljøet og dine medarbejdere

Farlige medier, vorherre bevares. Kan det virkelig være så slemt, at du skal anskaffe en container? Kan du ikke bare opbevare dine olier og kemikalier i produktionshallen sammen med dit værktøj, dine medarbejdere og dine maskiner? I stedet for at komme med et stort og råbende nej, får du i stedet et citat fra den seje Bodil Jørgensen: ”Skal du fucke med mit grundvand, Claes?”

Nu ved vi ikke, om du rent faktisk hedder Claes, Ulrik eller Grethe, men det er heller ikke pointen. Hos DENIOS fokuserer vi på miljøbeskyttelse og sikkerhed på arbejde, fordi vi alle har krav på både rent drikkevand og føle os sikre på arbejdspladsen. Derfor har vi også udviklet og produceret walk-in lagre og containere til tromler og IBCer – så kan du passe på alle de kemikalier, der ellers vil løbe ud i vores kloaker, åer og søer.

standardiserede containere til tromler,  IBCer og walk-in lagreHvad kan de der walk-in lagre så helt præcist?

Walk-in lagre eller miljøcontainere handler om alt andet end tøj. Så det er ikke nu, du skal fortælle konen derhjemme, at du har købt et walk-in skab til hende i din virksomhed.

Selvom navnet MC-Vario lyder som en verdensomspændt DJ eller rapper, kan vi heller ikke prale med, at det handler om musik. Så intet tøj og ingen musik. I stedet kan vi prale med, at MC-Vario er navnet på vores effektive miljøcontainere. Skal du have en dør eller to i containeren? Begge dele er mulige. Vi kan skræddersy din helt egen miljøcontainer – eller dit helt eget walk-in lager. Det må næsten give dig point hos konen. Især når du fortæller hende, at containeren kommer i et moderne design, bliver frit leveret og er færdigmonteret. Det er ikke sød musik, som Thomas Helmig og Poul Krebs laver, men det er tæt på.

Vi sender virtuelle highfives

Du kan besøge vores hjemmeside og se udvalget af vores standardiserede containere til tromler og IBCer samt walk-in lagre. Hvis du skal være en Karl Smart i en fart, skal du have en MC-Vario miljøcontainer, som har den europæiske norm EN 1090. Så har du udstyret i orden. Du er også altid velkommen til at ringe til os på: 76244080 – Vi sidder klar ved telefonen.

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår