Skab dit eget skræddersyede PDF-katalog - Ny webfunktion

Annonce – Dato 3 jan 2013

Vi er stolte og glade for at lancere funktionen "Mit katalog" for dig som besøger vores hjemmeside.

Skab dit eget skræddersyede PDF-katalog - Ny webfunktion

Vi er stolte og glade for at lancere funktionen "Mit katalog" for dig som besøger vores hjemmeside. Dette er en service der gør det muligt for dig at sammensætte dit personlige katalog/brochure, med sider du selv har valgt direkte på webstedet. Fordelen med denne funktion er at du ikke behøver at udskrive et helt produktkatalog, men derimod kan fokusere på de produkter der er relevante for jeres virksomhed.

Formatet på pdf-kataloget er optimeret til almindelige printere, men servicen er også konfigureret til deling af kataloget via e-mail eller sociale netværk. Kataloget kan downloades som en interaktiv pdf med links til billeder og yderligere information om Constructors indretningsløsninger og tjenesteydelser.

"Funktionen 'Mit katalog' vil give vore kunder en skræddersyet og nøjagtig information i et format, der er tilpasset donwload og/eller deling. Målet er at udvikle kundeorienterede, digitale løsninger og funktioner der er tilpasset vore kunders behov", siger Jørgen Wik-Dahl, Internet Manager i Constructor Group AS.

Den tekniske løsning er udviklet i samarbejde med Bouvet, der har gjort et fremragende arbejde for at sikre elegant integration og høj kvalitet for at give vore besøgere en stor brugeroplevelse. "Det har været et meget motiverende projekt hvor vi både skulle opfylde kundernes ønsker og krav samt udfordre teknologien. Og vi er meget stolte af resultatet" fortæller Tor Erling Aanerud, Udviklingschef hos Bouvet.

"Mit katalog" funktionen vil blive fulgt nøje og tilpasset således at vor hjemmeside giver hurtig, korrekt og værdifuld information til vore besøgende. Dette er den første version af "Mit katalog". Flere idéer og funktioner er allerede under udvikling.

Se mere her: http://www.constructor.dk/Om-Constructor/Nyheder/2012/Skab-dit-eget-pdf-katalog---Ny-webfunktion/

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår