Sikkerhedsløsninger fra UTC Fire & Security

Dato: 21 jun 2018

Til UTCs cloudbaserede sikkerhedsløsninger, der kombinerer indbrudsalarm og adgangskontrol i en totalløsning, tilbyder firmaet også bevægelsesdetektorer med uovertruffen ydeevne. UTCs detektorer er unikke med patenterede teknologier, som giver den absolut højeste sikkerhed. Aritech detektorserierne er baseret på flere årtier med udvikling af innovativ spejloptik-teknologi, som har resulteret i et stort udvalg af detektorer, der gang på gang leverer sikker detektering. I dag anvendes de til opgaver, der spænder lige fra det lille kontor og til høj-risiko opgaver i hele verden.

Teknologier

Detektorserierne er baseret på 3 forskellige basis teknologier: PIR - VECTOR - Kombi Eksempelvis er den unikke vektorbaseret analyse lavet for at beregne størrelsen, formen, retningen og hastigheden på et objekt, for at give en sikker detektering. Man får en hurtig og nem installation uden behov for montering af endemodstand i detektoren. Et lavt strømforbrug. Immunitet mod falske alarmer. Programmet spænder over et komplet udvalg af detektorer til både indendørs og udendørs brug.

Når præcision og ydeevne tæller

Produktserien fra Aritech er resultatet af årtiers innovation og design med spejloptik, hvilket giver ydelse i topklasse:

Bedre dækning:
Giver en bedre dækning med den bedste optik i industrien, så ingen indbrudsforsøg bliver overset. Takket være den unikke spejloptik med "Glidende fokus", fås et jævnt, kontinuerligt og automatisk fokus i hele detektorens dækningsområde. Uanset om afstanden er kort eller lang, vil Aritech detektorerne nøjagtigt fortolke målets størrelse, form, varighed og hastighed, hvilket giver industriens mest nøjagtige detektering.

5D-signalbehandling:
Intelligent differentiering mellem hurtige og langsomme bevægelsessignaler gør det muligt at se forskel på et signal og en langsomt gående person. 5D-signalbehandling filtrerer bevægelige refleksioner fra sollys.

En økonomisk løsning med et mere pålideligt resultat, eftersom ingen justering eller kalibrering er påkrævet. Selv i mindre rum leverer Aritech detektorer høj følsomhed, uden behov for justering af følsomheden.

Unik præcision med afstandsstyret radar

Afstanden på radaren kan indstilles præcist til en forudbestemt afstand. Denne patenterede og banebrydende teknologi er unik i branchen. Detektorer med afstandsstyret radar, er fleksible, hvilket gør dem ideelle til udfordrende kommercielle løsninger og beboelsesområder. Coverage-On-Demand™ fås med en sofistikeret kombination af præcis mikrobølge- og passiv infrarød (PIR) teknologier. Afstandsstyret radar teknologi sikrer, at kun genstande inden for et præcist område detekteres, både indendørs og udendørs. Mindre avancerede sensorer, med konventionel radar, giver ikke den samme nøjagtighed. Afstandsstyrede bevægelsesdetektorer med kombi-teknologi reducerer installations- og oplæringstid, da installatøren ikke behøver at lave komplicerede justeringer af sensoren. En "jumper" gør det muligt hurtigt at vælge imellem de præcise afstandsindstillinger.

Unik antimask funktion

UTC bruger egen udviklet aktiv infrarøde teknologi (AIR) til at levere den bedste beskyttelse mod forsøg på maskering af detektorerne.

  • En bedre beskyttelse mod sabotageforsøg, såsom spraying, tildækning og enhedsgennemtrængning. Den detekterer et bredt udvalg af materialer, sprays og smøremidler.
  • Beskyttelse både udendørs (i overensstemmelse med VdS klasse C) og indendørs (ud over EN klasse 3).
  • DD1000 serien er unik med en antimask funktion, som overgår kravene i EN3 og VDS klasse C.
  • Selv-diagnose: En komplet selv-diagnose af pyro-elektriske og radar sensorer udføres rutinemæssigt, samtidigt med at anti-mask kredsløbet overvåges konstant, betyder at detektoren altid er pålidelig.

UTCs unikke og innovative teknologier findes både i det kabelførte og i det trådløse detektor program.

Firmaprofil

UTC Fire & Security leverer førende sikkerheds- og brandløsninger til både private hjem og opgaver i virksomheder indenfor indbrud, video, transmission og adgangskontrol. UTC Fire & Security Danmark A/S er en del af UTC Climate, Controls & Security, en afdeling i United Technologies Corporation. © 2018 United Technologies Corporation. Alle rettigheder er forbeholdt. Alle varemærker er de respektive ejeres ejendom.

Se mere i brochuren her og her 

Yderligere oplysninger: dk.firesecurityproducts.com tlf. 43 52 90 05.

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår