Sikker overvågning af laboratoriets applikationer med Uranos – UMTP

Dato: 4 Aug 2020

Nu giver et forprogrammeret panel sikker overvågning af de forskellige laboratorieapplikationer i system Uranos. Det nye Multi Touch Panel (UMTP) følger og registrerer bl.a. ventilationens energiforbrug i laboratorier.

Sikker overvågning  af laboratoriets applikationer  med Uranos – UMTPPanelet kan også anvendes til rumtryksvisning, styring og overvågning af sug fra punktsug og kemiskabe

Panelet kan også anvendes til rumtryksvisning, styring og overvågning af sug fra punktsug og kemiskabe - samt visning af den aktuelle lufthastighed i stinkskabe.

Følger alle vigtige funktioner

Panelet leveres konfigureret, så det er klar til integration i Netavents laboratoriesystem Uranos. Herefter er det let at følge alle vigtige funktioner:

  • Det 3.5” store farvepanel giver mulighed for at overvåge ventilationsforbruget i % og dermed undgå unødigt energiforbrug i laboratoriet.
  • Rumtrykspanelet viser rumtrykket i laboratoriet og slår alarm, hvis det afviger fra sit forudindstillede setpunkt.
  • Punktsugspanelet kan konfigureres, så det er betjeningspanel for punktsuget samtidig med, at det fungerer som lovpligtig overvågning (flow/trykvagt).
  • Kemiskabspanelet fungerer som lovpligtig overvågning (flow/trykvagt).
  • Stinkskabspanelet viser den aktuelle lufthastighed i stinkskabet.

Det sikre valg

Flere laboratorier har allerede valgt UMTP, bl.a. DTU Lyngby, Niels Bohr ny bygning, Aalborg Sygehus Apotek m.fl.

Techsheet kan downloades her

Netavent er en del af Klimatbyrån AB. Se mere HER.

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår