Sensor med integreret LED belysning

Annonce – Dato 13 okt 2016

Tilstedeværelsessensor med integreret orienterings- og natbelysning

Sensor med integreret LED belysning

Sensor med integreret LED belysning

Første tilstedeværelsessensor med integreret orienterings- og natbelysning

B.E.G. har som den første producent udviklet en sensor (PD2N-M-1C-LED) med integreret LED orienteringsbelysning.  LED lyset er integreret i sensorens ring rundt om linsehovedet og giver på denne måde en 360 graders cirkulær orienteringsbelysning.

Når de primære lyskilder slukker efter endt efterløbstid, som styres af sensoren, aktiveres sensorens LED´s orienteringsbelysning, som dermed sørger for at området er svagt belyst. Derefter kan man, hvis man ønsker det, sætte et lavere niveau på sensorens LED´s og aktivere natbelysning permanent eller i en definerbar tid. Sensoren har en tryk-indgang og kan fungerer i fuldautomatisk drift eller i halvautomatisk drift.

Egenskaber
Sensoren er udstyret med 6 stk. LED´s integreret i sit kabinet og har samlet et egetforbrug på 0,25 W. Sensoren kan styre alle ON/OFF lyskilder og har et kontaktsæt som kan belastes med op til 2300 W. Sensoren har ydermere et detekteringsområde på Ø 10 meter.

Programmering
PD2N-M-1C-LED skal programmeres med B.E.G.’s bidirectional remote application, som kan hentes i app store eller Google play. Man skal tilkøbe B.E.G. IR adaptoren som skal isættes i smartphonens jackstik. Denne IR adaptor og app kan bruges til alle B.E.G.´s sensor porteføljer.

Erfaring
B.E.G. har i mere end 35 år udviklet og produceret intelligente lysstyringskomponenter til det europæiske marked. B.E.G. er tyskejet og produkterne sælges i mere end 22 lande Worldwide. B.E.G. har egen fabrik med udvikling og produktion af alle deres sensorer.

Udviklingsarbejde
Hos B.E.G Danmark arbejdes der målrettet på, i samarbejde med B.E.G. GmbH, at udvikle markedets bedste produkter, med fokus på høj kvalitet og lang holdbarhed. Disse skal leve op til kundernes krav, heriblandt funktionalitet, brugervenlighed og ikke mindst let og enkelt installation.

Se mere på www.beg.dk eller ring på tlf. 76 31 40 00.

Referenceprojekter fra B.E.G. Danmark

Carlsberg Byen

Carlsberg Byen

Nybygning | København | 1310 Mio.Kr

Nybygning af boligblokke i København med 88 lejligheder på 30 etager . Selve ...

Skagens Museum

Skagens Museum

Tilbygning | Frederikshavn | 70 Mio.kr

Tilbygning af museum i Frederikshavn på 2 etager . Selve byggeriet er påbegyn...

LEGO HOUSE - Oplevelseshus

LEGO HOUSE - Oplevelseshus

Nybygning | Billund | 90 Mio.kr

Nybygning af museum i Billund på 3 etager hvor den ene etage er under jorden ...

Dalby Skole

Dalby Skole

Tilbygning | Kolding | Ansl. 14 mio.kr.

Tilbygning af skole 0-10, klasse i Kolding . Selve byggeriet er påbegyndt jun...