Sensor fra ESYLUX vinder Plus X Award i fem kategorier

Annonce – Dato 20 Feb 2013

Februar 2013. Med en international og uafhængig jury bestående af 25 filialer og et stort antal kompetente partnere, er Plus X Award en af de vigtigste priser indenfor innovativ teknologi.

Sensor fra ESYLUX vinder Plus X Award i fem kategorier

Februar 2013. Med en international og uafhængig jury bestående af 25 filialer og et stort antal kompetente partnere, er Plus X Award en af de vigtigste priser indenfor innovativ teknologi. Hos ESYLUX er man derfor meget stolt af, at tilstedeværelsessensoren PD-C360i/24 DUODIMplus har modtaget en Plus X Award for følgende fem kendetegn: innovation, høj kvalitet, brugervenlighed , funktion og økologi.

Produkter, der tildeles den eftertragtede pris skal tilbyde fremragende funktioner.
Dette er også gældende for den nu i kategorien "Electrical and Media Technology" prisbelønnede tilstedeværelsessensor. DUODIMplus fra ESYLUX rummer en tilstedeværelsessensor, lyssensor og dæmper i ét kabinet og sørger automatisk for et konstant lysstyrkeniveau i to uafhængige belysningszoner. Men dette er langt fra alt,- en tredje kontakt kan bruges til at tænde og slukke en ekstra lyskilde eller til styring af varme-, ventilations- og klimafunktioner (HVAC). Takket være dette tredje omskifterrelæ overgår DUODIMplus sågar kriterierne i den europæiske standard EN 15232 for energieffektivitetsklasse A, der kun kræver en konstant lysregulering med tilstedeværelsessensor. I praksis betyder det: Med DUODIMplus sparer du ikke kun ca. 70 % af de gængse strømudgifter for belysningen (afhængigt af mængden af dagslys) – du reducerer desuden udgifterne til varme-, ventilation- og klimateknik med op til 10 %.

Se yderligere information på www.esylux.dk