Se udviklingspotentialet på dit marked

Dato: 25 jan 2018

Skræddersyet markedsanalyse i byggebranchen

Se udviklingspotentialet på dit marked

Skræddersyet markedsanalyse i byggebranchen

Se udviklingspotentialet på dit marked

Vi kender den professionelle byggebranche bedre end de fleste. Vi ved, hvem der bygger, hvor der bygges og hvad der bygges, og vi kender alle kontaktpersonerne allerede.

Hver uge året rundt gennemfører vores specialiserede researchafdeling mere end 1.000 telefoninterviews med byggebranchens aktører og opdaterer mere end 9.000 aktive byggeprojekter i vores projektdatabase.

Samtidigt er vi specialister i at indsamle information og kan udpege netop jeres målgruppe og de helt rigtige kontaktpersoner, i forbindelse med en telemarketingopgave.

Vi tilbyder en målrettet markedsanalyse

Med hjælp fra vores erfarne researchere, kan vi sammen finde svar på de spørgsmål, der kan opstå i forbindelse med at kvalificere, segmentere og få en dybdegående viden om netop jeres virksomheds målgruppe.

En researcher vil blive tilkoblet opgaven samt en projektleder, som vil sikre den daglige opfølgning. Valget af målgruppe kan tage udgangspunkt i typer af projekter, aktører, stadie i byggeprojektet og meget mere. Valg af målgruppe kan ske fra jeres egen database eller ved brug af Byggefaktas database.

FÅ ET TILBUD PÅ MARKEDSANALYSE - KLIK HER

Med mere end 30 års erfaring i indsamling af information fra aktører i byggebranchen, kan vi hjælpe jer med at udvælge jeres målgruppe og beregne markedspotentialet for jeres produkt.

I fællesskab analyserer vi dit marked, og du får:

  • En skræddersyet analyse af dit marked/målgruppe i byggebranchen
  • Unik indsigt i målgruppens situation/holdninger/tanker
  • Kvalificering og indsamling af viden om målgruppen
  • Afgørende viden om udviklingspotentialet på dit marked

Når målet er nået, gennemtjekkes data, og der udarbejdes en rapport til jer.

Skal vi lave jeres næste markedsanalyse?

Kontakt os allerede i dag, og hør mere om mulighederne for at få lavet en skræddersyet analyse af netop dit marked i byggebranchen.
Ring 7025 3031.

FÅ ET TILBUD PÅ MARKEDSANALYSE - KLIK HER

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår