Se hvordan mange af landets Kommuner og Virksomheder har løst kildesorteringsopgaven

Annonce – Dato 13 Aug 2020

Miljøminister Lea Wermelin siger at der skal sorteres i 10 fraktioner. Det er dog langt fra alle steder der forekommer så mange typer affald. Langt de fleste steder løser 3-4 fraktioner opgaven, som her i Uddannelses og Forskningsministeriets ny lokaler.

Høj fleksibilitet sikrer fremtidenHøj fleksibilitet sikrer fremtiden Når du vælger en Bica® beholder, kan du altid tilføje flere fraktioner. De er lavet til at blive modulopbygget. Modellen på billedet her er der 3 fraktioner/rum på hver 65 liter. Skulle der blive behov for 4,5 eller 6 fraktioner, sidestiller du bare flere beholdere efter behov. Modellen her er Bica 875

Nem daglig tømning & bedre indeklima

Bica® serien med frontåbninger er nemme og hurtige at tømme. Der spares på den måde mange timer årligt på rengøring i forhold til at skulle rundt ved mange arbejdsstationer og tømme hver enkelt skraldespand. Samtidigt giver én samlet station i et område, bedre luft end når der f.eks. 25 enkelte åbne skraldespande f.eks. i et kontorområde.

God stil hos Mercantec

Mercantec ønskede 4 fraktioner pr. affaldsstationMercantec ønskede 4 fraktioner pr. affaldsstation og der skulle være låg på organisk affald. Løsningen her blev to sidestillede to-rumsbeholdere model 867 & 874

Carbi ApS

Hammershusvej 12 B​​​​​​
7400 Herning
CVR/VAT Nr. DK 39683695
Mail: carbi@carbi.dk
Telefon: +45 8230 4000

Kildesorteringsmøbler & affaldsstationer på ny hjemmeside

Nu er det blevet lettere at få overblikket over vores stilrene udvalg af skraldespande og sorteringsmøbler. Gå ind på www.carbi.dk og skriv S30 i søgefeltet. Så får du samtlige beholdere der frit kan kombineres i samme serie.

Bica serien kan du nemlig bygge op skridt for skridt i takt med at behov opstår. Vi har også lavet en simpel illustration her.

Husk også at få skiftet fra de dyre papirhåndklæder til Dyson håndtørrere. Carbi er dansk importør og du finder alle modeller på vores hjemmeside samt intro video til Dyson TAP nedenfor

Tag kontakt og lad os tage en snak omkring dine behov og muligheder. 

Referenceprojekter fra Carbi

LEGO HOUSE - Oplevelseshus

LEGO HOUSE - Oplevelseshus

Nybygning | Billund | 90 Mio.kr

Nybygning af museum i Billund på 3 etager hvor den ene etage er under jorden ...

SPX Flow Technology Danmark

SPX Flow Technology Danmark

Silkeborg

Årstiderne Arkitekter har lavet skitserne med forslag til ombygning og modern...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår