Se alle Icopal-højdepunkterne på BYGGERI´16

Dato: 30 mar 2016

På messen viste Icopal mange spændende nyheder og aktiviteter

Se alle Icopal-højdepunkterne på BYGGERI´16

Se alle Icopal-højdepunkterne på BYGGERI´16

På den succesrige og flot besøgte messe viste Icopal mange spændende nyheder og aktiviteter

Tagpap som det aldrig er set før

På BYGGERI´16-messen, der blev afholdt d. 1. - 4. marts 2016, benyttede Icopal lejligheden til at introducere to helt nye tagprodukter på markedet: 

  • Contour som er et interessant alternativ til det traditionelle paptag til beboelseshuse, og har en indbygget skyggevirkning i tagfladen, som minder om tolags listedækning, og derfor fremhæver tagets linjer: et lidt mere eksklusivt udtryk end almindeligt tagpap. 
  • Kviktag som er en gør det selv-løsning til alt fra pavilloner og legehuse. Kviktag har et 3D mønster nedlagt i overfladeskiferen, som giver et indtryk af et traditionelt skifertag.

RFID-chip version 2.0

Icopal har siden 2006 anvendt Radio Frekvens Identifikation (RFID) teknologi i virksomhedens produkter, som sikrer identifikation af hvor og hvornår taget er købt, hvilket materiale der er anvendt, og information om hvordan og hvornår det er vedligeholdt.

Med lanceringen af den nye version 2.0 lagres informationen ikke i selve chippen, med de begrænsninger det giver rent pladsmæssigt, men i ”Skyen”, altså en server på internettet med uanede mængder af plads.

To nye vindspærrer

Icopal sender også to nye vindspærrer på markedet: Windy Prima og Windy Facade, der giver bedre beskyttelse mod vind, sol og regn.

  1. Windy Prima er specialdesignet til det nordiske klima og består af en stærk membran i højeste vandtæthedsklasse for vindspærrer (W1), men er samtidig meget diffusionsåben.
  2. Windy Facade har samme kvaliteter som Windy Prima, men er tillige bestandig overfor UV-lys, således at den kan anvendes ved åbne facadebeklædninger.

Glasrækværk

Endelig introducerede Icopal deres nye Glasrækværk, der er beregnet til vindafskærmning rundt om terrassen, uden at man mister udsynet til havens herligheder. Rækværket er godkendt til montering op til seks meter over terræn og er udført i klart, hærdet og lamineret sikkerhedsglas.

Se eller gense alle højdepunkterne på Icopals begivenhedsrige stand her

 

Referenceprojekter fra BMI Danmark (Icopal & Monier)

Designmuseum Danmark

Designmuseum Danmark

Udv.renovering | København | 15-25 mio. Kr

Udv.renovering af museum i København . Selve byggeriet er påbegyndt maj 2013 ...

Vestergården II afd. 1-3035

Vestergården II afd. 1-3035

Udv.renovering | Herlev | 56 Mio.Kr

Udv.renovering af tæt/lav i Herlev med 215 lejligheder på 2 etager . Selve by...

Fuglebakken afd. 413

Fuglebakken afd. 413

Udv.renovering | Esbjerg | 160 Mio.kr

Udv.renovering af tæt/lav i Esbjerg med 187 lejligheder på 1 etager . Selve b...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår