Rummelige familieboliger med naturskifer

Annonce – Dato 10 okt 2016

KOMPROMENT leverer naturskifer til Rådhusparken i Allerød

Rummelige familieboliger med naturskifer

Rummelige familieboliger med naturskifer

KOMPROMENT leverer naturskifer til Rådhusparken i Allerød

Centralt i Lillerød i Allerød kommune er byggefirmaet Casa Futura ved at opføre et helt nyt boligområde kaldet Rådhusparken i op til fire etager med store ejerboliger. Projektet er opdelt i tre etaper, hvor Etape A består af 24 rækkevillaer i tre etager på 175 m² eller 180 m², mens Etape C er lejligheder på enten 142 m² eller 182 m² i en eller to etager. Lejlighederne på 142 m² er penthouselejligheder, der har adgang til en stor tagterrasse. En kommende Etape B kommer til at indeholde 23 lejligheder i et plan i størrelser fra 118-163 m².

Elementbyggeri i træ

Husene bygges på en fabrik ved Esbjerg som færdige vægelementer i træ. Det giver en hurtig og effektiv byggeproces, hvor der kun går tre måneder fra fundamentet er støbt til køberne flytter ind i de færdige boliger. Byggeriet er tegnet på firmaets egen tegnestue DesignLab, og Casa Futura står i praksis som både udvikler, bygherre og totalentreprenør.

Facader i naturskifer

KOMPROMENT har været med fra starten af udviklingsarbejdet, hvilket har bidraget til at alle projektspecifikke krav har kunnet imødekommes inden selve byggeriet gik i gang.

”Vi leverer 3.500 m2 af vores allerbedste skifer til byggeriet. Det er Barcelona Silver White, der håndkløves i Galicien i den nordvestlige del af Spanien. Det er den højst klassificerede skifer i verden, og den kan nemt tåle det hårde danske klima. Den er klassificeret efter de to skrappeste skifernormer, den belgiske LNE norm og den franske AGT og den er selvfølgelig også certificeret efter EU standarderne”, siger Kim Kristensen, salgsdirektør i KOMPROMENT.

BUILDING GREEN´16
 
Komproment deltager på BUILDING GREEN´16, og de er til at finde på stand nr. 81

Mere om produktet Facade - Naturskifer

Facade - Naturskifer

D-Wall og Zappa

Referenceprojekter fra KOMPROMENT ApS

Uglevænget

Uglevænget

Nybygning | Køge | 20-25 Mio.Kr

Nybygning af boligbyggeri m.m. i Køge med 13 lejligheder på 2 etager . Selve ...

Gaardhaverne

Gaardhaverne

Rækkehusprojektet “Gaardhaverne” i Høje Taastrup har netop modtaget licensb...

Kornets Hus

Kornets Hus

Kornets Hus er Danmarks nye, flotte og samtidig hyggelige center for viden og...

Engparken - Køge Kyst

Engparken - Køge Kyst

Engparken ved køgekyst er blevet beklædt med Komproment’s ZAPPA facadesystem,...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår