Rørteknik indgår partnerskab med amerikansk firma vedr. salg af Bluelight LED systemet uden for Europa

Dato: 22 nov 2018

15. november 2018

Rørteknik og det amerikanske firma HammerHead® Trenchless har indgået en langsigtet, strategisk partnerskabsaftale, der omfatter planen om, at HammerHead skal producere og distribuere vores patenterede Bluelight LED System til markeder uden for Europa og Rusland. Udgangspunktet er en fælles vision om at markedsføre innovative No-Dig-metoder, ved at udnytte de ressourcer og store ekspertiser, der findes i begge virksomheder.

Per aarsleff LED System til Kloakledninger

“Dette partnerskab er et perfekt match”, siger Kevin Smith, direktør for HammerHead Trenchless. “Aarsleff Rørteknik har udviklet en teknologi, der i høj grad forbedrer måden, hvorpå nedslidte mindre kloakledninger renoveres, og HammerHead har mulighed for at udbrede denne teknologi i USA og på andre markeder. Samarbejdet mellem vores virksomheder giver os mulighed for at udvide tilgængeligheden og opnå størst mulig effekt af nye innovationer, som Bluelight LED systemet.”

HammerHead® Trenchless fra Lake Mills, Wisconsin i USA, er en del af det amerikanske firma Charles Machine Works Company, der producerer og leverer en bred sammensætning af udstyr og materialer til renovering, udskiftning og installering af opgravningsfrie løsninger. Ud over at være leverandør af komplette løsninger inden for renovering og udskiftning af nedslidte kloaksystemer, tilbyder HammerHead desuden support og rådgivning til kunder verden over. HammerHead fremstiller alle deres produkter lokalt i USA og de sælges til mere end 63 lande. Se yderligere oplysninger på www.hammerheadtrenchless.com.

Per aarsleff kloakrenovering“Vores succes med at benytte Bluelight LED systemet viser, at LED som udhærdningsmetode kan sætte nye standarder i strømpeforingsbranchen for kunder i hele verden. Vi har fundet en stærk partner i HammerHead, og vi ser frem til at udbrede Bluelight LED hærdningsteknologien ud over Europas grænser”, fortæller Hans Christensen, afdelingsdirektør i Aarsleff Rørteknik.

Aftalen giver HammerHead eneret til at producere og distribuere Bluelight LED systemet uden for Europa og Rusland. Bluelight LED systemet er i øjeblikket ved at blive tilpasset og certificeret til det nordamerikanske marked og forventes at blive lanceret i 2019. Aarsleff Rørteknik vil fortsat forhandle Bluelight LED systemet i Europa og Rusland under Bluelight-varemærket.

Find yderligere oplysninger på https://aarsleffpipe.dk/ eller thaj@aarsleff.com.

Referenceprojekter fra Per Aarsleff A/S

Søndervangen Afd. 24

Søndervangen Afd. 24

Anlægsarbejde | Aarhus | 93 Mio.Kr

Anlægsarbejde af boligblokke i Aarhus med 144 lejligheder på 3 etager . Selve...

Langkærparken i Aarhus

Langkærparken i Aarhus

Udv.renovering | Aarhus | 471 Mio.kr

Udv.renovering af energi optimering/renove i Aarhus med 862 lejligheder på 3 ...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår