Robuste rammer beskytter el-installationen

Annonce – Dato 22 sep 2020

LK FUGA STRONG til eksisterende installationer beskytter stikkontakter og afbrydere i bygninger hvor installationer er mere udsatte.

LK FUGA STRONG til eksisterende installationer beskytter stikkontakter og afbrydere i bygningerVildfarne bolde, hærværk og slag/stød koster dyrt i reparationer, når stikkontakter og afbrydere bliver slået i stykker. Det problem undgår man helt med LK FUGA STRONG - en serie ultrarobuste beskyttelsesrammer fra Schneider Electric.

Serien er udviklet til sportshaller, institutioner, fængsler, fabriks- og lagerhaller etc. Kort sagt alle bygninger, hvor den synlige del af el-installationen er ekstra udsat for slag, stød, hærværk og andre forsøg på at åbne eller ændre i installationen.

LK FUGA STRONG er den eneste serie beskyttelsesrammer på det danske marked, som kan eftermonteres i eksisterende el-installationer. Det gør dem oplagte til både opgradering, renovering og nybyg.

Rammerne skiller sig ud med et design, der på trods af den kraftige konstruktion stadig er moderne og minimalistisk og passer perfekt i bygninger med andre LK FUGA-produkter i installationen.

TREDOBBELT BESKYTTELSE

LK FUGA STRONG består af to dele: En beskyttelsesramme og en ydre forseglingsramme, som ikke kan afmonteres igen af uvedkommende, når den først er klikket fast. Tilsammen giver de tredobbelt beskyttelse fordi:

  • Den ydre ramme beskytter mod slag og stød (klassificeret til slagstyrke IK09)
  • Indsatsen sidder lidt tilbagetrukket fra den ydre beskyttelsesramme
  • Forseglingsrammen gør det meget svært - hvis ikke umuligt - for uvedkommende at få adgang til installationen

En investering i maksimal beskyttelse med LK FUGA STRONG vil hurtigt tjene sig ind i kraft af længere levetid og bedre totaløkonomi i bygninger, fordi hyppige udskiftninger af ødelagt materiel koster både tid og penge.

De robuste Strong-rammer er nemme og hurtige at montere. De passer udenpå både Baseline 50-rammer og på FUGA’s tekniske monteringsrammer, og skrues blot fast i væggen med de medfølgende skruer. Strong fås i hvid i størrelserne 1, 1,5 og 2,5 modul, og materialerne er naturligvis både PVC-og halogenfri.

Læs mere om FUGA STRONG her

DET RIGTIGE VALG TIL JYLLINGEHALLERNE

Jyllingehallerne valgte LK FUGA STRONG, da hallerne skulle genopføres efter en brand. Med de ultrarobuste rammer kan afbrydere og stikkontakter nu klare mosten, og det giver fordele helt ned på bundlinjen.

Se video om LK FUGA STRONG i Jyllingehallerne her.