Resi9-tavlerne – næste generation af gruppetavler til boligen

Annonce – Dato 26 Aug 2021

Det kan være ret tidskrævende at montere el-tavler. Derfor har vi designet en serie boligtavler, som er nemme og lynhurtige at montere: Resi9 CX. Og vil man spare endnu mere tid, kan man vælge en af vores færdigmonterede Resi9 PW-(pre-wired) tavler.

Resi9-tavlerne –næste generation af gruppetavler til boligen

Resi 9 CX, Installationsvenlige tavler, der sparer montagetid

Med Resi9 CX-tavlen får du ikke blot tavler i et flot, moderne design i hvid med elegant afrundede hjørner. Du får også glæde af en hurtig montering takket være:

  • Aftagelig, dobbeltisoleret bagplade - skru bagpladen fast på væggen først, og fastgør derefter tavlen på bagpladen
  • Mere plads bag DIN-skinnerne
  • Aftagelige DIN-skinner - saml og monter hver række komponenter på arbejdsbordet 
  • Jordklemme med fjeder

Resi9 CX fås i fire størrelser fra en til fire rækker. 

Resi9 CX 18 Modul er seneste tilføjelse til sortimentet

For den brede 18 modul tavle, Resi9 CX 18M, gælder naturligvis de samme fordele som ved resten af serien, og med 18 moduler i bredden er der rig mulighed for, at få plads til alle komponenterne på mindre antal af rækker.

Resi9 CX 18M fås også i fire størrelser - fra en til fire rækker – så den passer til langt de fleste boligstørrelser. ”..og hvis der er behov for større installationer, kan flere tavler bygges sammen med samlebeslag” siger Thomas Kvist.
 

Resi 9 CX: Installationsvenlige tavler, der sparer montagetid

Hædret elegant design

På de ydre linjer skinner det også tydeligt igennem, at Resi9 CX- tavlerne er gennemdesignet. Den hvide indkapsling skiller sig både ud med elegant afrundede hjørner og valget mellem frontlåg i hvid eller transparent plastic. Designet er derfor også blevet hædret med den anerkendte Reddot design award.

Resi9 PW – den færdigmonterede tavle 

De nye Resi9-tavler findes også i en færdigmonteret udgave: Resi9 PW (PW=Pre-Wired) – alle i 13 moduler. De er bygget af tavlebyggere i Danmark for Schneider Electric. Tavlerne leveres 100 procent klar til brug og kan derfor monteres og tilsluttes på få minutter. Alt arbejdet med at montere de enkelte komponenter i tavlen, teste og dokumentere er gjort på forhånd. Du skal blot forbinde den færdige tavle til forsyningsnettet.

Resi9 PW fås i 11 forskellige varianter, som er konfigureret til at dække behovene i langt de fleste boliger fra cirka 80 til 250 kvadratmeter. De er blandt andet bestykket med:

  • 2 fejlstrømsafbrydere (HPFI), type RCD
  • Transientbeskyttelse
  • Hovedafbryder/switch eller D02 sikringselement 

...Også til elbil-ladere:

Stadig flere bilejere kører på strøm. Derfor indeholder serien også en færdigmonteret gruppetavle med den nødvendige beskyttelse til EV ladestandere: Resi9 PW EV. Den fås med en ekstra fejlstrømsafbryder type B-EV til elbil-ladere optil 22kW eller 32A.

Se hele sortimentet af Resi9-boligtaverne her.

Referenceprojekter fra Schneider Electric Danmark A/S

Jyllingehallerne

Jyllingehallerne

Nybygning | Roskilde | 50 mio.kr

Nybygning af idrætshal/gymnastiksal i Roskilde på 1 etager. Selve byggeriet...

Nyt Aalborg Universitetshospital

Nyt Aalborg Universitetshospital

Nybygning | Aalborg | 750 Mio.kr

Nybygning af hospital i Aalborg på 8 etager . Selve byggeriet er påbegyndt au...