Reparation af alle typer solafskærmning

Dato: 14 mar 2019

En god solafskærmningsløsning holder i mange år. Og har man betalt for kvalitet, forventer man også kvalitet. Men skader og slitage er svære helt at undgå for de fleste. Du kan heldigvis gøre meget for at undgå en del reparationer.

Markiser, solscreens og persienner i virksomheder bruges ofte hyppigt. Og sandsynligheden for, at solafskærmningen udsættes for frost og regn, er også stor her i Danmark, hvor vi benytter vores solafskærmning året rundt. Det slider naturligvis på motoren og dugen m.m. Det kan man ikke rigtigt komme udenom. Men der er ting, du kan gøre for at optimere vilkårene for din solafskærmning.

Der er tale om motoriserede løsninger med mekaniske dele, så de SKAL vedligeholdes. Og så handler det om at behandle solafskærmningen med omtanke. I forhold til markiser og screens er det fx vigtigt, at de ikke lider overlast på grund af vejret. Læs mere om hvordan du sikrer lang levetid for markisen her. 

Udvendige persienner og faste lameller er lidt mere hårdføre i forhold til vejrlig på grund af materialer og konstruktion, men der er også motor på, og delene slides af hyppig brug.

Har du brug for reparation af din udvendige solafskærmning – uanset type og mærke – ring til Alux på 70262140.

Reparation af alle typer solafskærmning

Uforpligtende serviceeftersyn

Når du har styr på den daglige pleje af markisen, kan det også være en god idé at få lidt faglig bistand til at efterse solafskærmningen i ny og næ, så du sikrer dig, at der ikke er slitage af dele, der skal tages hånd om, og at alt kører, som det skal. Hvis du er på forkant med den slags, kan du ofte undgå akutte reparationer, når afskærmningen pludselig ikke virker efter hensigten.

Sidder der mange enheder på samme bygning, kan det også være givtigt for virksomheden at få en faglig ekspert til at stå for vedligeholdelse af systemet, da der på denne type solafskærmningssystemer er styringer og automatikker, der kræver særlig viden at reparere og udskifte. Samtidig sikrer du dig også, at nye dele altid er originale, kompatible og ikke mindst installeret korrekt.

Vil du høre mere om, hvordan en uforpligtende aftale om serviceeftersyn af dine solafskærmning kan sammensættes, er du velkommen til at ringe til vores serviceleder Claus Christensen på 70262140.

Summa summarum, alt kan repareres! Spørgsmålet er bare, om du vil vente, til noget går i stykker, eller om du vil være på forkant med et serviceeftersyn. Det er helt op til dig. Bare husk, at vi er ved telefonen døgnet rundt til at hjælpe, når problemerne opstår. Ring 7026 2140 eller kontakt Alux via denne formular

Læs mere om hvordan du sikrer lang levetid for markisen her

Mere om produktet Reparation og Service

Reparation og Service

Vi udfører reparationer døgnet rundt og tilbyder også serviceaftaler

Lang levetid for markisen

Lang levetid for markisen

Sådan sikrer du lang levetid for din markise

Læs mere

Vedligeholdelse af rullegitter

Vedligeholdelse af rullegitter

Rullegitre skal efterses og vedligeholdes årligt

Læs mere

Vedligeholdelse af markiser

Vedligeholdelse af markiser

Markiser skal efterses og vedligeholdes årligt

Læs mere

Serviceaftaler

Referenceprojekter fra Alux A/S

Plejecenter Hedevej 50

Plejecenter Hedevej 50

Nybygning | Aarhus | 105,0 Mio.Kr

Nybygning af ældre-/plejeboliger svarende til 3 bygninger i Aarhus med 85 lej...

DTU -Life Science - E202-05

DTU -Life Science - E202-05

Nybygning | Lyngby-Taarbæk | 30-50Mio.Kr

Nybygning af universitet i Lyngby-Taarbæk på 3 etager . Selve byggeriet er på...

Skejby sygehus

Skejby sygehus

Tilbygning | Aarhus | 60,0 Mio.Kr.

Tilbygning af hospital i Aarhus på 2 etager hvor den ene etage er under jorde...

Kronen Butikscenter Vanløse

Kronen Butikscenter Vanløse

Tilbygning | København | 400 Mio.kr

Tilbygning af butikscenter i København på 2 etager hvoraf 2 etager er unden j...

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår