Renz elektroniske postkasseanlæg - en del af Gellerupparkens forvandling

Annonce – Dato 8 okt 2019

Der er et stykke vej endnu, før renoveringen af Gellerupparken er kommet fuldstændig i mål. Faktisk skal vi helt frem til 2030, før alle fire boligblokke er renoveret. Men Blok 4 er udnævnt som et af pilotprojekterne i renoveringen af de 50 år gamle slidte boligblokke, og her bliver forandringen markant. 

Bulldozere og arkitekter laver nemlig et Triumfbuelignende hul i blokken for bogstaveligt talt at etablere en ny vej ind og ud ad Gellerupparken ─ og i selve portåbningen bygger man ni helt nye boliger. De øvrige 101 boliger kan både se frem til basale forbedringer og til at få opfyldt nutidige krav til komfort, indeklima og energiforbrug. Renoveringen omfatter også en ny klimaskærm og afvekslende facader, ligesom opgange og udearealer bliver opdateret.

Bolig med post og visioner

Gellerupparken udtrykte visionære ideer og stort mod, da den skød op omkring 1970. Da det i 2009 blev lovpligtigt for etageejendomme at have postkassen ved hoveddøren, var Gellerupparken også blandt de få modige, der turde vælge individuelle farver til deres postkasseanlæg fra Renz. Nu er det ikke mod ─ men bare høje krav til kvalitet, fremtidssikring og bekvemmelighed, der forklarer, hvorfor Gellerupparken har valgt det elektroniske myRENZbox e-Line postkasseanlæg.

Renz har leveret både en model monteret på væggen og et smalt postkasseanlæg, der bliver indbygget i væggen. Anlægget skal beboerne betjene med den nøglebrik, der også lukker dem ind i opgangen og deres egen lejlighed – men ikke andres selvfølgelig. Postkassen er også designet, så man ikke kan få en hånd ind og fjerne noget fra postkassen.

bolig med postnemmere hverdag med e-line

Nemmere hverdag med e-line postkasseanlæg

Renz e-line, som postkasseanlægget hedder, kan integreres op mod adgangssystemer som Aptus, Salto, Ruko SmartAir mv. Det elektroniske postkasseanlæg har digitale navneskilte og en dynamisk beboeroversigt på styreenheden, hvorfor det er let at ændre navne, fordi det foregår centralt på pc, tablet eller smartphone. Derfor er der både fordele for ejendomsadministrationen og beboerne med anlægget fra Renz. Hverdagen bliver nemlig nemmere, fordi nøglebrikken til postkasseanlægget kan kobles sammen med de andre styresystemer, der ellers er i ejendommen. 

Ønsker man det, kan man når som helst udbygge postkasseanlægget med et pakkepostanlæg, der giver modtagerne mulighed for både at modtage og sende pakker.

Referenceprojekter fra Renz A/S

The Silo - Nordhavn Ombygning til boliger

The Silo - Nordhavn Ombygning til boliger

Ombygning | København | 70 Mio.kr

Ombygning af boligblokke i København med 40 lejligheder på 17 etager . Selve ...

Wagner Ejendomme

Wagner Ejendomme

Nybygning | Aalborg | 85 Mio.kr

Nybygning af boligblokke i Aalborg med 62 lejligheder på 5 etager hvoraf 2 et...

Billund Lufthavn - Ombygning af lufthavn 2. etape

Billund Lufthavn - Ombygning af lufthavn 2. etape

Indv.renovering | Billund | 25-30 mio. kr.

Indv.renovering af lufthavnsterminal i Billund . Selve byggeriet er påbegyndt...

Isbjerget

Isbjerget

Nybygning | Aarhus | 400,0 Mio.Kr

Nybygning af boligblokke svarende til 4 bygninger i Aarhus med 208 lejlighede...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår