Renovering og isolering med naturmaterialer af træ

Annonce – Dato 4 mar 2021

Det københavnske byggefirma LOGIK & CO, som blandt andet har fokus på ordentlige arbejdsforhold, men også klimavenlige produkter, benytter undertagsplader og isoleringsmateriale fra Woodfiber, fordi det er rene naturmaterialer, som ovenikøbet øger effektiviteten.

Der er pt. tale om en større tagrenovering på Frederiksberg på omkring 800 m2 tagflader, og som altid ved den slags opgaver er det vigtig at få dækket af for vejr og vind, når der først er åbnet op og hul i taget.

Desuden skal afdækningen helst være nogenlunde håndterbar for håndværkerne, når de arbejder i højden, og det er lige, hvad Woodfibers produkter er. De er lette at håndtere og hurtige at arbejde med!

Der er pt. tale om en større tagrenovering på Frederiksberg på omkring 800 m2 tagflade

Hurtig aflukning og let håndtering

Træisolering som eksempelvis Woodfiber AIR har en lige så god isoleringsevne som andre mere almindelige isoleringsmaterialer, men isoleringen er mere klimavenlig ift. CO2-udledning i produktionen, hvilket betyder noget, når man vil bygge klimavenligt. LOGIK & CO har valgt at benytte træfiberisolering i deres renoveringsprojekt på Frederiksberg, fordi det er klimavenligt og opfylder de gældende krav ift. brandbeskyttelse.

De benytter desuden vores undertagsplader af træfibre, Woodfiber TOP, fordi de kan indregnes i den samlede isoleringsevne af tagkonstruktionen. Vi kender håndværkernes udfordringer - de er også vores! Derfor er vores underlagsplader lette at håndtere og montere. Det er en fordel, så man hurtigt får lukket af. Typisk i løbet af en dag eller to. Det er vigtigt, ikke mindst nu, hvor vintervejret har ramt landet,” fortæller Henrik Andreasen, direktør hos Woodfiber ApS.

Stigende interesse for klimavenlige produkter blandt byggefirmaer

Når det indvendige arbejde er gjort færdigt, kan en Woodfiber isolatør komme og blæse isolering ind i konstruktionen, mens byggefolkene kan fortsætte deres videre arbejde. Ifølge Henrik Andreasen er der en stigende interesse blandt tegnestuer og byggefirmaer for at anvende klimavenlige materialer. Det er både et krav fra kunderne, men også en naturlig udvikling i takt med, at vi bevæger os mod 2030-målet om CO2-reduktion fra regeringen.


Vi oplever, at når først byggefirmaerne prøver vores naturlige produkter, som for eksempel vores Woodfiber AIR isolering og undertagsplader, så har de svært ved at gå tilbage til de traditionelle produkter. De naturlige produkter er effektive, og byggehastigheden øges, når der hurtigt kan lukkes af, og byggeriet kan komme videre. Desuden isolerer vores undertagsplader også, hvilket øger den samlede konstruktions isoleringsevne for kunderne,” siger Henrik Andreasen.

Læs mere om Woodfiber her

Mere om produktet Isolering

Isolering

Den miljøvenlig løsning

HOTWALL

HOTWALL

HotWall er et klimavenligt og Co2 neutralt koncept til facadeisolering

Læs mere

Værd at vide om Hotwall
Woodfiber AIR

Woodfiber AIR

Woodfiber AIR er en ekstra fyldig træuldsisolering

Læs mere

Woodfiber Flex 50

Woodfiber Flex 50

En fleksible isoleringsbatt der kan bruges mellem spær og i træskelletvægge

Læs mere

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår