Renovering af afløbssystem i Grøfthøjparken, Aarhus

Dato: 23 nov 2017

17-etagers boligblok fik renoveret afløbssystemet med Aarsleff Strømpeforing

Renovering af afløbssystem i Grøfthøjparken, Aarhus

Grøfthøjparken, Aarhus

Renovering af afløbssystem i 17-etagers boligblok

Ejerforeningen Grøfthøjparken 159-163 havde de seneste år haft en vished om, at deres faldstammer var udtjente, og at der dermed var behov for at gennemføre en fornyelse af afløbssystemet.

Aarsleff Strømpeforing

For at undgå nedbrud af vægge og gulve samt genhusning af beboerne i løbet af renoveringen valgte ejerforeningen af få renoveret afløbssystemet med Aarsleff Strømpeforing, en nænsom renoveringsmetode, der kan udføres med minimale gener for beboeren og dermed uden genhusning. Med Aarsleff strømpeforing af afløbssystemet har beboerne i Grøfthøjparken nu et driftssikkert afløbssystem i mange år.

Faldstammer med udfordrende placering

På grund af en udluftningsfaldstamme placeret bag den primære faldstamme måtte Aarsleff, for at kunne renovere afløbssystemet, skaffe sig adgang til faldstammerne via et indbygningsskab i hver af lejlighedernes soveværelse. Skabene blev afslutningsvis reetableret med ny bagbeklædning og inspektionslem, så en fremtidig servicering af vand- og afløbsinstallationer nu er mulig.

Kortere udførelsesperiode

Projektet forløb som planlagt med opstart i uge 20/2017, dog med en reduceret udførelsestidsplan i forhold til først udmeldt, med forventet afslutning i uge 47/2017. Dette har blandt andet kunnet lade sig gøre på grund af ekstra tilført mandskab, men også effektiviseringer af egne processer i løbet af udførelsesfasen.
Den kortere udførelsesperiode var til stor glæde for bygningens beboere, som dermed var mindre berørt af arbejderne end forventet.

Per Aarsleff udstiller på Almene Boligdage i Aarhus d. 17.-18. November 2017 og på AJOUR i Odense d. 23.-24. November 2017

► Se mere på www.aarsleffpipe.dk

Referenceprojekter fra Per Aarsleff A/S

Søndervangen Afd. 24

Søndervangen Afd. 24

Anlægsarbejde | Aarhus | 93 Mio.Kr

Anlægsarbejde af boligblokke i Aarhus med 144 lejligheder på 3 etager . Selve...

Langkærparken i Aarhus

Langkærparken i Aarhus

Udv.renovering | Aarhus | 471 Mio.kr

Udv.renovering af energi optimering/renove i Aarhus med 862 lejligheder på 3 ...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår