RAUVISIO Crystal fra REHAU

Annonce – Dato 2 jul 2020

I de senere år har kvalitetsstandarden inden for design til badeværelser nået et helt nyt niveau. RAUVISIO Crystal er en del af denne tendens og giver maksimal designfleksibilitet til badeværelset eller køkkenet. 

En glasagtig finish, som er let at bearbejde

RAUVISIO Crystal er lavet i et polymer-materiale, som roser sig af at have en højkvalitets-, glasagtig finish og som samtidig fuldstændig eliminerer ulemperne ved rigtigt glas. Man kan med lethed både bore og skære i materialet, som samtidig er 50 % lettere end rigtigt glas.

samtidig er 50 % lettere end rigtigt glas

Dybdeeffekt

Højkvalitetsoverfladen giver badeværelset eller køkkenet et løft takket være den dybdeeffekt, som RAUVISIO overfladen giver.

Hygiejnisk renlighed 

Samlinger og fuger er ofte bosted for bakterier og svære at få bugt med. RAUVISIO Crystal er helt uden samlinger og lever derfor op til de høje standarder, der er til badeværelser og køkkener i dag. 

derfor op til de høje standarder, der er til badeværelser og køkkener i dag

Nem at vedligeholde 

Overfladen er lakeret med en ridsefast lak og er derfor ekstrem modstandsdygtig over for skidt, som i øvrigt nemt kan fjernes med vand og en mikrofiberklud.

Modstandsdygtig over for ridser 

RAUVISIO Crystal er modstandsdygtig over for ridser – svarende til modstandsdygtigheden for rigtigt glas. 

Skriv på væggen! 

Man kan skrive på Crystal-materialet med en helt almindelig whiteboard marker. Det er også muligt at vælge en overflade eller vægbeklædning med magnetisk funktion. 

Man kan skrive på Crystal-materialet med en helt almindelig whiteboard markeroverflade eller vægbeklædning med magnetisk funktion

Montering

RAUVISIO kan monteres direkte på væggen og fås som plademateriale i to forskellige udgaver i pladeformat 2800 x 1300 mm. REHAU leverer RAUVISIO Crystal slim i 4 mm og Crystal på basis af MDF i 19 mm. 

Læs mere om RAUVISIO crystal her.

Traditionel fliserenovering sammenlignet med RAUVISTO crystal slim på youtube:

Installering af RAUVISTO crystal slim Glass Laminate.

Yderligere information:

 www.rehau.dk, tlf. 46 77 37 00, 
eller ring direkte til REHAU’s møbel- og designekspert Majbritt Sarwar på tlf. 40 72 17 90. 

Mere om produktet RAUVISIO

RAUVISIO

Pladeløsninger til køkken og bad