Radonsikring og systemløsning med stor erfaring

Annonce – Dato 3 Aug 2017

Fugt- og tætningsproblemløser fra gulv til tag

Radonsikring og systemløsning med stor erfaring

Er huset sikkert og sundt?

Isola er den ledende fugt- og tætningsproblemløser fra gulv til tag

Uanset om man bor i et ældre hus eller ønsker at bygge et helt nyt, så er der en lang række produkter på markedet, som er med til at energioptimere huset og sikre det imod fugt og radon. Hos Isola har de allerede tænkt hele huset igennem - fra gulv til tag.

Produktudvikling

Der er sket meget inden for isolering og tætning af huse de seneste år. Og nogle af dem, der er gået forrest i den udvikling, er vækstvirksomheden Isola. De har igennem mange år haft fokus på produktudvikling inden for energioptimering, fugttætning og beskyttelse mod den farlige radioaktive jordgas, radon. Produktsortimentet omfatter blandt andet pladetage, tagbeklædning, undertage, dampspærrer og radonmembraner, som alle er lette at arbejde med og udviklet efter ”Keep it simple”-filosofien.

Helhedstænkning – tæt og komplet

Isola bygger på en lang tradition af produktudvikling i Norge, hvor moderselskabet har eksisteret i 75 år. Og målsætningen for virksomheden er at beskytte alle huse - både de ældre og de helt nybyggede - imod fugt, så det bevarer sin værdi – og meget gerne også øger den.

Igennem de sidste otte år har Michael Lindberg stået i spidsen for Isola Danmark, og omsætningen er kun gået en vej: opad.

”Det handler om helhedstænkning. Vi har hos Isola en tankegang, der hedder: tæt og komplet. Med de produkter og de koncepter vi har, så tænker vi faktisk hele huset igennem,” siger markedschef Michael Lindberg.

”Vi vil skabe værdi”

Isolas rådgivere underviser håndværkere lokalt hos de enkelte trælaster, men rådgiver også undervisere på Tag-akademiet på Tech College i Aalborg og på Syddansk Erhvervsskole i Vejle, hvor kursisterne bliver klogere på, hvordan produkterne fra blandt andet Isola skal håndteres. ”Det handler om, at vi skal skabe værdi for slutbrugeren. Vores produktudvikling bygger på de norske, klimatiske erfaringer, og derfor leverer vi produkter, der kan begå sig lige fra Syddanmark til Nordnorge,” forklarer Michael Lindberg.

Rådgivning om radon

Igennem de seneste år har den farlige gasart radon, som stiger fra undergrunden og op i husene, fået et stigende fokus i Danmark. Det er et område, som Isolas distriktschef Roald Sølager er ekspert i. Han har også siddet med ved bordet i Statens Byggeforskningsinstitut (SBI) og bidraget til byggeanvisninger på området:

”Radon har altid haft min interesse, og vi har ekstrem stor erfaring med det fra Norge, hvor vi altid haft fokus på det. Og det var missionen fra dag ét, at vi skulle bidrage til SBI med viden om Radon-sikring, og hvordan det kan løses,” fortæller Roald Sølager og fortsætter:

”Den energi, vi har lagt i det, har været en del af en langsigtet strategi, hvor vi jo ikke nødvendigvis får noget igen lige her og nu. Men med vores knowhow er vi i dag dem, man som de første går til, når det handler om radon-sikring, og vi gør meget for at være løsningsorienterede partnere i forhold til korrekt radon-sikring.”

I dag er mange boligejere og nybyggere særligt opmærksomme på radon, så det stiller særlige krav til både rådgivende og udførende håndværkere og fagfolk, der skal vide, hvordan man imødegår dette fænomen, og det hjælper Isola gerne med.

Isola har i Danmark leveret produkter og rådgivning til både private og offentlige bygninger siden 2008, heriblandt Rigshospitalet, Skejby Sygehus og Koldinghus.

Se mere på www.isola-platon.dk, tlf. 70 20 80 52.

Referenceprojekter fra Isola-platon

FREDERIKSHAVN BOLIGFORENING GRØNNEVÆNGET OG SOLSBÆKVEJ

FREDERIKSHAVN BOLIGFORENING GRØNNEVÆNGET OG SOLSBÆKVEJ

Nybygning | Frederikshavn | 30 mio.kr

Nybygning af tæt/lav i Frederikshavn med 21 lejligheder på 1 etager . Selve b...

Nyt Beder Vandværk

Nyt Beder Vandværk

Nybygning | Aarhus | 67 mio.kr

Nybygning af industri i Aarhus . Selve byggeriet er påbegyndt juni 2018 med e...

Hjertet Ikast

Hjertet Ikast

Nybygning | Ikast-Brande | 0 Mio.kr

Nybygning af dag-/aktivitetscenter i Ikast-Brande . Selve byggeriet er påbegy...

KLIMATORIUM LEMVIG

KLIMATORIUM LEMVIG

Nybygning | Lemvig | 34,5 mio.kr

Nybygning af laboratorium/forskning i Lemvig . Selve byggeriet er påbegyndt j...