Rådgivning og hjælp til kommuner: Hvor jobparate er borgerne?

Dato: 6 jun 2019

Udgangspunktet for MEGA FLEX er, at alle mennesker har noget spændende at bidrage med og fortjener en plads i samfundet. Det er ikke bare fine ord. Det sociale ansvar virkeliggøres ved at hjælpe de borgere, der har brug for et ekstra skub for at komme i gang.

Afdelingschef Kenneth Rasmussen: ”Vi hjælper kommunerne med at afklare, hvor jobparate borgerne er. Vi har i en lang årrække haft et godt samarbejde med Hillerød og Halsnæs kommune. Vores succes består primært i, at vi har plads til alle. Der laves individuelle planer for hver borger. Det er vigtigt for os, at borgerne mærker, at vi lytter til deres behov og individuelle udfordringer.”

I mere end 25 år har MEGA FLEX følt et socialt ansvar, rådgivning og hjælp til kommunerHos MEGA FLEX er mennesker ikke bare et nummer!

MEGA FLEX har specialuddannet personale, der har god tid til at tale med borgerne. De gør først og fremmest meget ud af at lytte. Sammen med borgeren finder de ud af, hvad den enkelte er klar til. Erfaringen er, at disse samtaler ofte fremmer lysten til at komme tilbage i beskæftigelse.

HR Chef, Jess Kjær Nielsen, forklarer: ”Vi finder passende arbejdsopgaver til den enkelte borger. Vores netværk af kunder i vores ordinære bemandingsvirksomhed er basen for disse opgaver.”

Alle får mulighed for at føle sig som en del af et fællesskab

Jess Kjær Nielsen fortsætter:
”Det er vigtigt for os, at alle føler sig som en del af det fællesskab, vi har i virksomheden. Det gør vi f.eks. ved at give dem samme arbejdstøj som alle andre ansatte i MEGA FLEX. Desuden har de, på lige fod med vores funktionærer og timelønnede, fri adgang til køkken og kantine med bl.a. gratis kaffe og te.”

MEGA FLEX brænder for at realisere potentialet i det enkelte menneske

I mere end 25 år har MEGA FLEX følt et socialt ansvar. Man ønsker at vise borgerne, at ethvert menneske betyder noget og har en plads i samfundet – uanset hvad den enkelte har med i bagagen. Tanken er, at alle skal føle sig set og accepteret:
”Vi er stolte af at have hjulpet mange borgere til igen at se sig selv som vigtige individer, der bidrager til fællesskabet”, fastslår Jess Kjær Nielsen.

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår