Purus køkkenbordplader i rustfri stål

Dato: 10 Dec 2020

Rustfrit stål er funktionelt fordi det er let at holde rent, slidstærkt og æstetisk tiltalende. Purus producerer derfor køkkenbordplader, stænkplader, under- og overskabe samt hylder i rustfrit stål til køkkener efter ethvert behov.

Purus køkkenbordplader i rustfri stål

Et rustfrit køkkenbord er både funktionelt, rengøringsvenligt og hygiejnisk

Det rustfrie køkken er mere populært end nogensinde og passer ind i alle typer hjem - klassisk, landligt eller et moderne. For mange er køkkenet hjemmets mest brugte rum, tilmed ofte integreret med stuen for at skabe åbenhed og en god atmosfære. Et rustfrit køkkenbord skaber et delikat og stilrent miljø, som både er funktionelt, rengøringsvenligt og hygiejnisk. Alle køkkenbordplader og -vaske produceres i et og samme stykke metal, så der er ingen samlinger, der samler snavs og bakterier. Den rustfrie plade er slebet og børstet for at give en delikat overflade.

Vælg mellem tre designserier:

ORIGINAL 

Original giver næsten ubegrænsede valgmuligheder hvad angår mål og form. Lige, vinklet eller u-formet, kombineret med mange forskellige kanter, tykkelser og udførelser. Stort udvalg af vaske. Børstet eller antik overflade. Længder op til 4000 millimeter.

BASIC 

Basic er det enkle valg - valgfri lige køkkenbordplade med længder op til 3400 millimeter og faste mål på kanter, udførelse og tykkelse. Børstet overflade.

PREMIUM

Eksklusiv køkkenbordplade i 4 millimeter tykt stål og med håndlavede vaske, som tilpasses efter kundens ønsker. Premium køkkenbordplader kan også fås med en elegant blankpoleret kant, som giver et eksklusivt udseende. Børstet eller antik overflade.

køkkenbordpladeEt rustfrit køkkenbord fra Purus

Skræddersyede stænkplader

Stænkplader kommer i mange forskellige varianter. En høj stænkplade giver en vandtæt og holdbar beskyttelse til væggen samtidigt med at den på en elegant måde smelter sammen med den rustfrie køkkenbordplade. Der er otte forskellige farver og overflader at vælge imellem, så man kan skabe sin egen personlige stil i køkkenet: Rustfri børstet, Rustfri antik, Bronze børstet, Bronze antik, Guld børstet, Guld antik, Sort børstet og Sort antik.

Se inspirationsbrochuren ''Køkkenbordplader i rustfri stål'' her

Firmaprofil

Purus er en af Nordens største producenter af køkkenbordplader og -indretning i rustfrit stål. Over 50 års erfaring med udvikling og produktion af både serieproducerede produkter og skræddersyede løsninger i rustfrit stål har gjort Purus til en førende leverandør af rustfrie køkkenborde. De rustfrie køkkenborde produceres i Sverige, og hvert produkt kontrolleres nøje gennem hele produktionsprocessen for at kunne garantere højeste kvalitet. Purus har et bredt udvalg af køkkenborde og -vaske, så man kan vælge præcis det udseende og mål som passer til køkkenet.

Yderligere information: www.purus.dk, tlf. 46 16 19 19.

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår