Pullerter og byrumsinventar kan etableres med lavt fundament

Dato: 13 jun 2019

Damasec leverer faste og automatiske pullertløsninger, som især er egnede i byer og områder, hvor store og dybe fundamenter er et problem. Etablering af fundamenter til pullerter og andet byrumsinventar er ofte en udfordring, da man hurtigt kommer ned til kabler, rør, kloaksystemer m.m.

Pullerter og byrumsinventar fra DamasecDamasec leverer faste og automatiske pullertløsninger

Med lav-fundaments pullerter skal man blot fjerne belægningen, afretningslaget - og dernæst afgrave de få centimeter, som fundamentet kræver.

Faste og automatiske pullerter fra Damasec fås i flere forskellige udgaver – alt efter den køretøjsanalyse og trussel, man ønsker at matche. Pullerterne er alle ”full scale” testede og certificerede efter de europæiske standarder, IWA14 eller PAS68, og yder den beskyttelse, som de er certificeret til.

Pullerterne kan vælges med flere overtræk Fundamenterne på Damasecs faste højsikkerhedspullerter

Hurtig etablering på stedet

Fundamenterne på Damasecs faste højsikkerhedspullerter er maximalt 203 mm dybe (Gladiator) – og 900 mm for de automatisk pullerter. Systemerne etableres meget hurtigt på stedet og med lavere omkostninger end ved traditionel fundamentering.

Pullerterne kan vælges med flere overtræk (sleeves): Standard rustfrit stål. Med farver på. Med lys på - eller i pullerten. De kan monteres med informationsskærme - eller bestå af blomsterkummer, gadeinventar og lignende.

Ved automatiske pullerter sidder styringen altid et andet sted end selve pullerten, f.eks. i kabinettet til pullerten eller i sikret teknikskab, ude eller inde.


Se flere varianter og crashtest her.

Mere om produktet Pullerter

Pullerter

Statiske og automatiske pullerter, både til trafikstyring og sikringsprojekter.

Håndbog om højsikkerhed

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår