Promat introducerer Promapaint SC3

Annonce – Dato 13 okt 2016

Unik brand-beskyttelsesmaling til stål og beton

Promat introducerer Promapaint SC3

Promat introducerer Promapaint SC3

Unik brandbeskyttelsesmaling til stål og beton

Det unikke ved Promats nye brandbeskyttelsesmaling Promapaint SC3 er, at den er fremstillet og testet til brug på både stål og beton. 

Samme brandbeskyttelsesmaling til både stål og beton

Brandsikring af stål med brandbeskyttelsesmaling har været på markedet længe, men beskyttelse af beton er nyt og har en række praktiske anvendelsesområder. Eksempler på anvendelsesområder til beton er opgradering af gamle bygninger, tilpasning af lejeboliger samt beskyttelse af konstruktioner i letbeton. 

Fordelen for entreprenøren er, at han kan anvende Promapaint SC3 på alle stål- og betonoverflader uden at skulle skifte mellem forskellige malingstyper i det pågældende projekt. Det giver en mere rationel proces. 

Egenskaber

Promapaint er en vandbaseret brandbeskyttelsesmaling, som skummer op. Den er afprøvet i henhold til ENV 13.381-3 i op til 180 minutter på stål og i 120 minutter på beton. Malingen er miljøklassificeret af blandt andet Basta. 

Salg og udførelse

Promapaint bliver solgt og påført via udvalgte fagentreprenører. 

Fakta om Promat

Promat by ivarsson a/s er den førende producent og rådgiver inden for passiv brandbeskyttelse. Firmaet har stor indsigt i materialers adfærd under en brand, og udvikler og rådgiver på baggrund af dokumenteret viden fra tests mv. Promat produkter kan blandt andet bruges til brandbeskyttelse af stål, beton og ventilationskanaler. 

Nærmere information: www.promat.nu 

 

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår