Professionelle løsninger til belysning af facader

Annonce – Dato 14 maj 2020

 Mureva projektører og forgreningsdåser fra Schneider Electric tåler det danske vejr.

Ordentlig facaderenovering og nybyg kræver professionelle løsninger, der holder til det danske vejr året rundt, år efter år. Derfor har Schneider Electric udviklet Mureva - et komplet sortiment af projektører og forgreningsdåser til udendørsbelysning af facader og industribelysning af store bygninger og anlæg.

Mureva-sortimentet er udviklet specifikt til udendørs brug og kendetegnet ved høj kvalitet, ekstrem vejrbestandighed (IP65-kapsling) og et design, som både er flot, gennemtænkt og monteringsvenlig. For eksempel har alle Mureva projektører en lavt placeret bøjle, der letter monteringen uanset projektørens placering.

Projektørerne i Mureva-serien fås med og uden sensor til automatisk tænd/sluk og er udført i et slankt, diskret design med frostet frontglas og antracitgråt kabinet, mens forgreningsdåserne fås i både antracitgrå, lysegrå og hvid. De er klar til at løse ethvert behov - uanset om opgaven er kraftig, industribelysning til store bygninger og udendørs anlæg eller mere dekorativ udendørsbelysning af erhvervsbygninger og private boliger.

Mureva projektører og forgreningsdåser fra Schneider Electric tåler det danske vejrProfessionelle løsninger til belysning af facader fra Schneider Electric

Fra 2.000 til 30.000 lumen

Til væg- og facadebelysning byder Mureva-sortimentet på fire projektører at vælge mellem: 20W/2.000 lumen, 30W/3.000 lumen, 50W/5.000 lumen og 100W/10.000 lumen. Alle fire størrelser fås i to varianter med lys i farvetemperaturen 4.000 K eller 6.500 K. .

De endnu kraftigere

Mureva projektører er udviklet til industribelysning og fås i tre varianter, som alle leverer lys i 6.500 K: 150W/15.000 lumen, 200W/20.000 lumen og 300W/30.000 lumen.

Mureva forgreningsdåser og projektører er et perfekt designmatch til LK OPUS 74 stikkontakter og afbrydere, som også er beregnet til udendørs montering, og i samspil med Mureva giver flotte, sammenhængende facadeløsninger.

Læs mere om MUREVA