Prisregn over Unidrain

Annonce – Dato 12 nov 2016

Unidrain er blevet belønnet med en designpris – denne gang i Tjekkiet

Prisregn over Unidrain

Prisregn over Unidrain

I sidste uge modtog Unidrains opfinder Claus Dyre Villum Fondens Bygningskomponentpris for opfindelsen af Unidrain-afløbet. Nu er Unidrain blevet belønnet med endnu en designpris – denne gang i Tjekkiet.

-Vi er glade for den store anerkendelse, Unidrain har høstet på det seneste. Det viser, at det godt kan betale sig at gå i detaljen med designet og gøre sig umage for at levere hverdagsløsninger, der løfter oplevelsen, siger Unidrains administrerende direktør Peter Secher.

Den tjekkiske pris uddeles af magasinet Obklady, dlažby,sanita. Prisen gives til nye interessante produkter, der tilbyder unikke løsninger på velkendte problemer. Unidrain får prisen som årets produkt af en enig fagjury, der består af professionelle folk fra bygge- og anlægsbranchen. Juryen fremhæver Unidrains innovative og tidsløse design og pointerer, at det lineære afløb gør det muligt at bruge store fliser i badeværelset og bevare det elegante look.

-Unidrain er design og funktionalitet tænkt sammen i et enkelt strømlinet produkt. Det er nordisk design, når det er bedst. Derfor er Unidrain meget populært i Norden. Vi ser dog også, at Unidrain vinder mere og mere frem i resten af verden. Det er den tjekkiske pris et rigtigt godt eksempel på. Vi håber, at prisen vil være med til at bane vejen for dansk design i en del af Europa, Danmark normalt ikke kigger imod, slutter Peter Secher.

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår