Præfabrikerede kvalitetsbadeværelser fra Ready Bathroom

Annonce – Dato 2 sep 2021

Dedikeret projektstyring, løbende kvalitetskontrol og driftssikker levering er de centrale parametre, der kendetegner Ready Bathrooms leverancer, der skræddersys til bolig-, institutions- og servicebyggerier. Firmaet er inde i en positiv udvikling med mange nye kunder og nye markeder, som fx Norge. For nylig er der etableret et nyt kontor på Sjælland.

Ready Bathroom, præfabrikerede kvalitetsbadeværelser

Kvalitet, kontrol og kundetilfredshed

Med et årligt produktionstal på over 7.000 badekabiner markerer Ready Bathroom sig som driftssikker leverandør i hele landet.

Vi leverer til stort set til alle bolig-, institutions- og servicebyggerier. Fra de mest rentable kollegieløsninger til attraktive lejligheder. Det, der udgør kerneværdierne i vores produktion, er kvalitet, kontrol og kundetilfredshed,” fortæller CCO Morten Sandahl Sørensen, Ready Bathroom, og fortsætter: ”Det er sekundært, hvilken type eller størrelsesorden, der er på leverancen. Hver sag bliver projekteret grundigt, og under selve produktionen bliver alle mekaniske og elektriske installationer løbende kontrolleret, plus at betonkvaliteten overvåges af et eksternt laboratorium.

Alle leverancer starter med en pilotkabine

Alle badekabiner fremstilles i overensstemmelse med de nyeste miljøkrav. Ready Bathroom stiller desuden høje krav til samtlige underleverandører og medarbejdere om at belaste miljøet mindst muligt. ”Vores danske designteam udfører REVIT tegninger ud fra arkitekttegninger samt oplæg og specifikationer udarbejdet af el-, vvs- og ventilationsingeniører”, forklarer Morten Sandahl Sørensen og fortsætter: ”Når alle tegninger er optimeret og godkendt, producerer vi en pilotkabine, der giver kunden mulighed for at kontrollere dimensioner, kvalitet og præsentation. Først når referencekabinen godkendt, påbegyndes produktionen. Til sidst leveres kabinerne løbende på fulde vognlæs til direkte installation på byggepladsen i takt med, at dækelementerne lægges, og byggeriet skrider frem.

Ready Bathroom, præfabrikerede badekabiner

Opfyldelse af nye miljøkrav og balance mellem kvalitet og pris

Hver eneste kabine, der forlader produktionshallen i Polen, er fremstillet i overensstemmelse med de nyeste EU-miljøkrav. Ready Bathroom arbejder løbende på at omstille deres produktion til større bæredygtighed, og deres produkter leveres allerede nu til DGNB-certificerede byggeprojekter.

Vi er i stand til at imødekomme alle krav til kvalitet i både luksusbyggerier samt det generelle boligmarked. Vores ambition er at kunne ramme balancen mellem kvalitet og pris, så vores kunder får badekabiner af den kvalitet, der passer til bygherrens krav til kvadratmeterpriser m.m. Derudover er vores produkt testet og certificeret af SINTEF, der er den højeste tekniske godkendelse i Skandinavien – et kvalitetsstempel, som i stigende grad også efterspørges på det danske marked,” slutter Morten Sandahl Sørensen.

Ready Bathroom, præfabrikerede badeværelser

Firmaprofil

Ready Bathroom er i sin nuværende form stiftet i 2016, men har rødder tilbage til 1960’erne. Virksomheden er specialister i præfabrikerede badeværelser til bl.a. boliger, plejehjem, kollegier og hoteller. Ready Bathroom har afdelinger med tegnestue, administration, salg samt projektstyring i Løsning og Vedbæk og kvalitetssikrede produktionsfaciliteter i Polen.

Ready Bathroom udmærker sig med kvalitetskontrolleret produktion og dedikeret projektstyring fra første kontakt til endelig levering.

Kabinerne kan produceres i både letbeton samt i konstruktioner af stål og fiberplader. Ready Bathroom tilbyder også kombinationsløsninger, således at eventuelle vægtkrav kan overholdes.

Læs mere om præfabrikerede badeværelser her, tlf. 78 74 62 00.

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår