Præfabrikerede karnapper til tre aktuelle byggerier

Annonce – Dato 21 jan 2020

Firmaet Dormus A/S har leveret karnapper til tre byggerier, udført efter projektspecifikke ønsker i samarbejde med arkitekterne og totalentreprenørerne. Der er tale om præfabrikerede karnapper, opbygget som en ventileret konstruktion, til montering på bagmur og monteret i én arbejdsgang.

Referencer:

Radiorækkerne, Dormus A/S har leveret karnapper

Radiorækkerne

Radiorækkerne er inspireret af de engelske townhouses, som i Danmark måske bedst kendes fra Kartoffelrækkerne. De 86 huse er bygget, så de passer til den moderne børnefamilie med tre etager, to børneværelser, stue og køkken-alrum. Og så er der store vinduer og egen have, hvor man kan nyde de lyse sommeraftener. Kvarteret ligger i Ørestad Nord ved Islands Brygge – tæt på Amager Fælleds betagende natur, og kun en kort metrotur fra Indre By. Området har også et lukket stisystem og en legeplads, hvor man trygt kan lukke børnene ud, når der skal brændes energi af.

Byggeår: 2014
Areal: 86 rækkehuse på ca. 115 m²
Arkitekt: Danielsen Architecture A/S
Totalentreprenør: Rasmus Friis A/S
Bygherre: Udviklingsselskabet Tetris A/S
Beliggenhed: Tom Kristensens Vej/Digevej, 2300 København S

Dormus A/S har leveret karnapper til Cobrahave

CobraHave

I CobraHave har man det bedste af alting indenfor rækkevidde. Boligerne ligger i første række ud til Kalvebod Brygges uberørte vidder. Beliggenheden er unik med rekreative muligheder og rig natur, der sikrer lys og luft året rundt. Samtidig bor man ti minutter væk fra en af verdens mest trendy hovedstæder. CobraHave består af 218 lejligheder på 70 m² til 145 m²med storslået natur på den ene side. På den anden side finder man shopping, koncertoplevelser, tog- og metroforbindelser og sportsfaciliteter få hundrede meter væk. Field’s, Royal Arena, Københavns Lufthavn, Bella Center, DR byen og Amager Strandpark er en del af lokalområdet.

Byggeår: 2016-2018 Areal: 21.000 m², 218 lejelejligheder
Arkitekt: C.F. Møller
Totalentreprenør: V8 Construction A/S
Bygherre: Obel-LFI Ejendomme A/S
Beliggenhed: Else Alfelts Vej 60 A–66 E, 2300 København S

Dormus A/S har leveret karnapper til Børnehuset slottet

Børnehuset Slottet – om- og tilbygning

Der er opført en tilbygning på ca. 200 m² med to grupperum med tilhørende toiletter/puslerum samt garderobe og fællesareal i tilknytning til den eksisterende bygning.

Byggeår: 2019 Areal: 200 m²
Arkitekt og ingeniør: ROSTGAARD A/S
Entreprenør: Combi Byg A/S
Bygherre: Rødovre Kommune
Beliggenhed: Slotsherrens Have 160-162, 2610 Rødovre

Yderligere information: www.dormus.dk, tlf. 62 54 15 80.