Polysan indgangspartiskåle

Annonce – Dato 25 mar 2021

Indgangspartiskåle fra Polysan er skåle med en ilagt skraberist, beregnet til at lægge ved indgange. Indgangspartiskålene er med til at sikre den niveaufrie adgang til bygningerne, og tager samtidig det vand og skidt, der som ofte samler sig foran en indgang.

Polysan indgangspartiskåle Hold skidt og snavs uden for med en indgangspartiskål fra Polysan

Polysan fremstiller indgangspartiskåle både som enkeltskåle og dobbeltskåle.

Enkeltskåle

Formater:

 • P13:  500 x 1000 mm
 • P14: 750 x 1000 mm
 • P15: 1000 x 1000 mm

Disse typer af indgangspartiskåle benyttes oftest ved private boliger eller ved lignende almene indgange i forbindelse med typiske dørmål.

Dobbeltskåle

Formater:

 • P16: 1500 x 1000 mm
 • P17: 2000 x 1000 mm

Disse dobbeltskåle er opbygget således at f.eks. P16 er sammensat af to skåle svarende til P14. Skålene har åbninger i de to ender, som støder mod hinanden, og der er desuden placeret afløbshul i den ene af skålene. Endvidere er indgangspartiskålene designet med indvendigt fald mod udløbet.

Fælles for indgangspartiskålene P14 til P17 er, at de alle er monteret med galvaniserede kanter. Dette har til formål at skærme af til de omliggende områder som f.eks. græs, belægning eller skærver. Disse kanter levers som standard med 25 mm i højden, men kan også bestilles med en ekstra høj kant på 49 mm.

Polysan fremstiller indgangspartiskåle både som enkeltskåle og dobbeltskåleIndgangspartiskåle i høj kvalitet fra Polysan

Riste og masketyper

Indgangspartiskålene leveres med gitterriste, der som udgangspunkt fremstilles i to forskellige maskestørrelser:  

 • Standardformat 33 x 11 x 25 mm (A-vare)
  er den rist, som anses for at give den bedste trædekomfort.
 • Alternativformater 33 x 33 x 25 mm og 11 x 33 x 25 mm (B-vare)
  Dette format anbefales til installationer, hvor skålen er indbygget til vask og skylleformål.

Det kan være en fordel at anvende riste med større maskeåbninger til eksempelvis landbrug og industri. Riste med mindre maskevidde bør anvendes i områder, hvor der færdes almindelig persontrafik som f.eks. i offentligheden, ved butikker, skoler, beboelse osv.

Materiale

Ristene er fremstillet i Danmark efter princippet pres-i-riste. De er som standard fremstillet i 2 mm varmgalvaniseret stål og kan efter ønske også bestilles i rustfast/rustfrit stål type 304. Indgangspartiskålene P14 til P17 kan alle også bestilles med ristehøjde i 49 mm.

Indgangspartiskåle i høj kvalitet

Indgangspartiskålene fra Polysan er fremstillet i polymerbeton på egen fabrik i Danmark. Polymerbeton er en finere kvarts-blanding med en specialmodificeret polyesterharpiks som bindemiddel. Denne konstruktion gør endvidere, at indgangspartiskålene er frostsikre, vandtætte og har en forventet levetid på op til 100 år.

Læs mere om indgangspartiskåle her: Indgangspartiskåle fra Polysan - Stærk kvalitet - i polymerbeton

Yderligere information: www.polysan.dk, tlf. 6266 1221.

Mere om produktet Indgangspartiskåle

Indgangspartiskåle

Indgangspartiskåle i forskellige formater

Afløbsskål P13
Indgangspartiskål P14
Indgangspartiskål P15
Indgangspartiskål P16
Indgangspartiskål P17

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår