Polypropylenfibre til brandhæmmende betonarmering

Dato: 8 okt 2020

Danish Fibres A/S levere fibre til adskillige tunnelbyggerier i Europa. Inden for de seneste år har Danish Fibres A/S med Wiking 2,3 dtex 18 µm opnået at modtage et certifikat fra DIbT i Tyskland samt brandtest instituttet MFPA i Leipzig, så DF kan levere fiber til tunnelbyggeri. DF er en af tre producenter, som har dette certifikat. 

Danish Fibres A/S levere fibre til adskillige tunnelbyggerier i Europa

Projekter

Hamborg- Schnelsen og Hamborg-Stellingen
De seneste år har Danish Fibres leveret fibre til to projekter, henholdsvis Hamborg- Schnelsen og Hamborg-Stellingen, hvor man har lukket motorvejen med et tag, så byen ikke længere er delt i to. 

Bremerhaven

Tunnelen under havnen ved Bremerhaven er også et projekt, hvor Danish Fibres A/S har leveret fibre til. 
Hirschhagen ved A44 har Danish Fibres også leveret fiber til. Se billeder.

Dubai

Til den røde metrolinje i Dubai fra byen og ud til Expo området har man anvendt Wiking 2,3 dtex 18 micron 6 mm fiber fra Danish Fibres A/S.

Frankfurt

Da man påbegyndte arbejdet med Gateway Gardens ved Frankfurt havde betonleverandøren ikke megen plads på produktionspladsen til forskellige fiberlængder. Her kunne Danish Fibres hjælpe med en cutter, så man selv cuttede fibrene i den længde, man ønskede. Kontakt firmaet og få flere oplysninger om denne proces. Danish Fibres har leveret fiber/tov til Gateway Garden igennem de sidste fire år.

München

Samme proces bliver nu anvendt til metrobyggeriet, som løber fra München lufthavn og ind til München. Dette projekt løber nu over to år. 

hvor man har lukket motorvejen med et tag, så byen ikke længere er delt i to

Kommende projekter

De næste projekter, Danish Fibres skal levere til, er et tunnelbyggeri i Australien og et i Kina/Hongkong.
Danish Fibres er ikke længere et ukendt navn på markedet!

Danish Fibres er ikke længere et ukendt navn på markedet

Yderligere information:

www.danishfibres.com, tlf. 88 38 98 90.

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår