Platformslifte med gratis farvevalg

Annonce – Dato 23 Feb 2017

Gratis ekspertrådgivning om platformslifte

Platformslifte med gratis farvevalg

Platformslifte med gratis farvevalg

Botved tilbyder gratis ekspertrådgivning om platformslift

Botved er eksperter i at skabe god tilgængelighed i alle eksisterende bygninger

Små niveauforskelle kan give store udfordringer for gangbesværede og mennesker i kørestole. En Strategos platformslift kan være en rigtig god løsning, hvis man ønsker at give lige adgang til alle i ens bygninger.

”Det er ofte en uoverskuelig proces at installere en traditionel elevator i en eksisterende bygning, men med en platformslift bliver processen både nemmere, hurtigere og langt billigere. Strategos er en platformslift uden skakt eller motorrum, der både kan bruges inde og ude, hvor niveauforskellen er mellem en halv og tre meter. Liften kan nemt installeres uden de store indgreb,” fortæller Mads P. Poulsen fra Botved.

Den helt store fordel ved en platformslift er, at motoren følger med op og ned i elevatoren. Konstruktionen består af et fast stativ med bevægelig kurv og el-motor. Derfor er der hverken behov for motorrum på loftet eller ekstra udgravning i stueplan, og man sparer dermed en masse plads. Liften fastgøres som standard til en mur, men vi kan også stille den i et fritstående stativ på fast underlag.

Skræddersyet løsning

Mange anerkendte arkitekter og bygningskonstruktører vælger en Strategos-lift til eksisterende bygninger, og den er bl.a. brugt i metroen ved Louvre i Paris, der er et af verdens fineste museer. ”Vi installerer rigtig mange Strategos-lifte. Det er er svensk kvalitet med mange fordele. De er billige i drift, nemme at vedligeholde, og de holder i mange generationer. Derudover kan liften males i hvilken som helst RAL-farve og leveres i både galvaniseret og rustfrit stål, så den passer til eksisterende bygningers indretning og miljø,” fortæller Mads P. Poulsen.

Hos Botved er et team af eksperter klar til at give gratis rådgivning om lifte til enhver bygning. Lige nu kan man bestille den populære Strategos platformslift hos Botved og få den malet i præcis den farve, man ønsker – uden at betale ekstra.

Læs mere på www.Botvedlifte.dk