Plastvinduer på otte dage

Dato: 13 jun 2019

FP Gruppen producerer moderne danske plastvinduer, og tilbyder som noget nyt at levere hvide plastvinduer på max. otte dage. UDEN merpris, men dog under visse forudsætninger:

  • Hvide “Standard”-elementer (firkantede) op til 2,4 × 2,4 m med alm. 2- eller 3-lags glas (ikke hærdet)
  • Ingen småsprossede elementer - dog kan ilagte sprosser godt lade sig gøre

Moderne danske plastvinduer

Siden de første udenlandske plastvinduer blev introduceret i Danmark for ca. 50 år siden, er der sket en markant udvikling af både design og funktionalitet. I dag er der tale om en helt ny generation af æstetiske, funktionelle og prisbillige vinduer, der fremstilles i alle typer lige fra dannebrogsvinduer, top- og sidehængtevinduer og til de brugervenlige indadgående dreje-/kipvinduer.

FP Egenskaber

  • Døre leveres altid med greb og cylinder
  • Facade- og terrassedøre samt dreje-/kip-vinduer leveres som standard med sikkerhedsslutblik
  • Facade- og terrassedøre produceres altid i højstyrkeprofil med ilagte svejseklodser. Derved undgås, at døren hænger
  • Til dreje-/kip-vindueselementer (indtil 2 m i bredde eller højde) anvendes energeto-profiler (uden stålprofiler), hvilket giver lettere elementer og nemmere fastgørelse samt bedre U-værdier
  • Limede ruder giver højere elementstyrke og øger sikkerheden overfor indbrud
  • Dreje-/kip-vinduer leveres som standard med skjulte beslag. Synlige hængsler leveres på forespørgsel

Let vedligeholdelse

En almindelig afvaskning og årlig smøring af hængslerne er alt, der skal til for at holde vinduerne pæne i mange år. Derudover bevarer den nye generation af plastvinduer samtidigt farven.

Mange moderne funktioner

Der er mange designmæssige fordele ved vinduer af plast. Blandt andet er det glatte materiale velegnet til bygninger, hvor hygiejnen og indeklimaet står højt på dagsordenen, fordi plast er let at holde rent og ikke behøver maling.

Markedets bedst isolerende vinduer

De slanke, moderne plastprofiler har indbyggede kamre med stillestående luft og sikrer samtidig to eller tre tætningsplaner i kombination med det nyeste indenfor energiruder en optimal isolering mod kulde og vejstøj.

en helt ny generation af æstetiske og funktionelle vinduer

Det økonomiske valg

De meget isolerende profiler gør vinduerne billige i drift, da de holder effektivt på varmen. Derudover er vedligeholdelsesudgifterne minimale, og samtidig er materialet så enkelt at fremstille, at det gør plastvinduer til nogle af markedets billigste i anskaffelsespris.

Et godt valg med fokus på miljøet

Når FP Gruppen fremstiller plastvinduer i dag, sker det ved brug af genanvendelige profilmaterialer. De avancerede profiler er fremstillet på moderne anlæg, der er underkastet de strengeste krav til kvalitet, miljø og arbejdsmiljø.

Se mere information om FP Gruppen her, tlf. 88 51 42 30 eller kontakt os på plast@fpgruppen.dk.

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår