Pejsedrømme bliver til virkelighed

Dato: 11 mar 2020

På baggrund af deres mangeårige erfaring, store viden og intense samarbejde med arkitekter kan Philippejse gøre drømme til virkelighed. Pejseløsninger til ethvert hjem, hvad enten det er i den moderne stil eller noget mere romantisk.

Pejsedrømme bliver til virkelighed, PhilippejsePhilippejse hjælper med at designe pejseløsninger efter ethvert ønske

De bedste pejseløsninger

Siden 1996 har Philippejse haft til huse på Strandvejen 140 B i Hellerup, og siden 2013 med Yvan Teillet som ejer, efter at have været medarbejder i 14 år. Det er vigtigt for indehaveren at kunderne får netop den løsning, de drømmer om, hvad enten det drejer sig om det meget eksklusive eller mere beskedne, til attraktive priser. Butikken er indbegrebet af eksklusivitet, raffineret stil og god dialog omkring de bedste pejseløsninger.

Philippejse, pejse og naturstenDe fire muligheder

En pejs er ikke bare en pejs. Som noget af det vigtigste skal man beslutte, hvilken pejs man ønsker: almindelig flamme, gas, ethanol eller elektrisk pejs. I butikken findes alle de fire muligheder, så man kan se dem i brug og få en fornemmelse af, hvad de hver især kan. Det kan være svært at vælge, og der kommer hele tiden nye muligheder på markedet, så Yvan Teillet sørger for hele tiden at være opdateret indenfor det sidste nye for at kunne give den bedste rådgivning.

Et færdigt resultat

Har man fundet en pejseløsning på nettet eller i et boligmagasin, kan Philippejse gøre den til virkelighed. Philippejse arbejder tæt sammen med arkitekter, som hurtigt kan fortælle, hvilke løsninger der kan lade sig gøre.

Hos Philippejse køber man ikke blot en pejs, man køber et færdigt resultat, der sikrer at drømmen bliver til virkelighed, og at pejsen er sat op og installeret korrekt. Deres mangeårige erfaring med større projekter sikrer god vejledning og er en garanti for, at den valgte løsning fungerer. Hos Philippejse har de med garanti den løsning, der passer til det enkelte hjem og kundens forventninger og behov.

Fokusområder:

  • Erfaring i pejseløsninger siden 1996
  • Til kræsne kunder
  • Alle form af flammer (brænde, gas, ethanol og elektriske)
  • Speciale: Natursten

Yderligere information: www.philippejse.dk, tlf. 3961 6212, E-mail: yt@philippejse.dk

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår