Patenteret skruefri terrassebelægning fra DOLLE Nordic A/S

Dato: 14 maj 2020

I-clips er et belægningssystem som kan anvendes til terrassen, altanen eller direkte på beton eller fliser. Ved hjælp af systemets skinne fastgøres den valgte belægning med kun få klik og uden brug af skruer og alt for meget værktøj. Resultatet er elegant, fordi man undgår synlige skruer og der skabes præcis afstand mellem terrassebrædderne.

Patenteret skruefri terrassebelægning fra DOLLE Nordic A/S

Mulighed for justering af højden på terrassen

DOLLEs nye I-Clips Perfect rail 56 er perfekt til opbygning af en tagterrasse ovenpå en carport eller garage. Skinnen leveres med færdigmonteret patenteret clips og i længder af 2000 mm. Elefantfødderne er designet til skinnesystemet, således at skinnen blot klikkes i foden. Den højdejusterbare elefantfod justeres herefter i den korrekte højde og Toplift sørger for at skinnerne er i vater. Nemt og enkelt! Med denne unikke opbygning får man en bærende konstruktion, som udelukkende består af aluminium og genbrugsplast og som kan holde år efter år.

Hemmeligheden er den nye I-Clips Perfect rail 56

Træsorter

DOLLEs terrassebelægning fås i flere forskellige træsorter, bl.a. Thermo fyr, Thermo ask eller Kebony® Derudover deres nye Accoya® træsort. All træsorter har hver deres udtryk, men med tiden vil de patinere til flotte grålige nuancer. Der er ligeledes mulighed for efterbehandling af træsorter, som igen vil give andre farvenuancer.

Afmontering

Udover en fantastisk finish helt uden skruer har man mulighed for at afmontere et bræt ved hjælp af specialværktøj. Dette giver mulighed for at rense en eventuel afløbsbrønd – eller skulle man tabe noget ned mellem brædderne, er det let at fjerne belægningen. Efterfølgende klikker man blot belægningen på plads, nemt og enkelt.

Se mere her om den skruefri terrassebelægning fra DOLLE

Yderligere information: www.dolle.dk, tlf. 2384 9848 (Kasper Bjerregaard)

Mere om produktet Terrasser

Terrasser

Smuk terrasse til skrånede grunde eller høje kældre

Få inspiration

Få inspiration

Lad os hjælpe dig i gang

Læs mere

Tegn din modulterrasse

Tegn din modulterrasse

Se prisen på terrassen her

Læs mere

Gode råd

Gode råd

Vi yder gratis rådgivning og opmåling

Læs mere

Referencer

Referencer

Se projekter her

Læs mere

Monteringsvideo

Monteringsvideo

Se videoen her

Læs mere

Montage

Montage

Sådan monterer du en ny Dolle terrasse

Læs mere

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår