Passion for Color 2020 by REHAU

Annonce – Dato 24 mar 2020

Var det noget med et badeværelsesmøbel med et islandsk islæt, fx i den nye farve Terriccio, som er inspireret af vulkanerne på Island?

vulkanerne på IslandBillede: Nutkamol Komolvanich / Moment via Getty Images

Seks nye farver

REHAU bringer Islands enestående natur ind i boligindretningen med Passion for Color 2020 kollektionen. Deres Surface produkter har fået seks nye farver: Neve, Nebbia, Terriccio, Menta, Laguna og Atlantico som repræsenterer landets storslået natursceneri, de oldnordiske myter og legender og de hippe vibrationer fra hovedstaden Reykjavik.

vibrationer fra hovedstaden ReykjavikChan Srithaweeporn / Moment via Getty Images

Terriccio

Aktiv – righoldig – jordagtig. Farven Terriccio passer rigtig godt til sort og antracitgrå, som former en naturlig enhed med den mørkebrune farve. Hvis den sættes sammen med mint eller andre pastelfarver bliver Terriccios let metalliske, glitrende skær en trendsetter.

RAUVISIO crystal og brilliant i nordiske farver

Dekorerne Neve og Nebbia leveres i akryllaminat RAUVISIO Brilliant i enten high-gloss eller mat. Dekorerne Nebbia, Terriccio, Menta, Laguna og Atlantico leveres i glaslaminat RAUVISIO Crystal, ligeledes i high gloss og mat. REHAU kan levere Crystal Slim i 4 mm og Crystal på basis af MDF i 19 mm, som kan bruges til vertikale flader såsom vægbeklædning, stænkpaneler og fronter.

stænkpaneler og fronterrigtig godt til sort og antracitgrå

Se Passion for color 2020 programmet her.

Læs mere om RAUVISIO crystal glaslaminat her.

Læs mere om RAUVISIO brilliant akryllaminat her.

Yderligere information om Passion for Color 2020 eller Surface produkterne på tlf. 46 77 37 00. Eller ring direkte til REHAUs møbelekspert Majbritt Sarwar på tlf. 40 72 17 90.