Papirkurve/affaldsløsninger med sortering i det offentlig rum

Annonce – Dato 10 okt 2019

Efterhånden som vi alle skal sortere mere og mere både i hjemmet, på arbejdspladsen, i institutioner osv. vokser behovet også for at kunne sortere mere i det offentlige rum.

PWS har det brede udvalg, som giver mulighed for at finde den rette løsningAffaldshåndtering fra PWS

Renhold i offentlige og halvoffentlige miljøer

Et velordnet system til affaldshåndtering skaber forudsætningerne for, at det offentlige rum opleves positivt. En af de vigtigste opgaver for PWS er at bidrage til en rationel og enkel affaldshåndtering. PWS har med fremgang leveret affaldsbeholdere til offentlige og halvoffentlige miljøer i over 30 år, med det tyske hovedkontor bag dem, som har fremstillet produkter til affaldshåndtering i over 75 år. Omgivelserne bidrager til det indtryk, som de besøgende for. Med PWS kan man give de besøgende det, de behøver for at handle miljøvenligt og holde områderne rene ved at placere pæne og hygiejniske papirkurve i området. Blandt kunderne kan man blandt andet finde kommuner, tog- og busstationer, sygehuse, skoler, virksomheder, butikscentre og større og mindre butikskæder.

PWS udvikler produkter til effektiv og rationel affaldshåndtering PWS papirkurve til offentlige rum har ofte været trendsættende i kraft af deres design

Produktansvar

PWS udvikler produkter til effektiv og rationel affaldshåndtering med hensyn til miljø, produktion og transport samt materialevalg, korrosionsbeskyttelse, brugervenlighed og holdbarhed. PWS har hængende og fritstående papirkurve samt underjordiske systemer. Papirkurven skal være diskret og fuldende bymiljøet. PWS har fleksible løsninger og kan opfylde forskellige krav, der stilles til papirkurve i det offentlige og halvoffentlige rum. Blandt andet kan der leveres papirkurve af metal i en valgfri RAL-farve.

Kundetilpasning

Virksomhedslokaler, indkøbscentre, bus- og togstationer, turistanlæg og idrætspladser skal alle holdes rene. PWS' brede udbud af forskellige funktioner og justeringsmuligheder for kunden, fx farvesætning eller tryk, gør at de kan skræddersys til at opfylde specifikke krav og integreres i bybilledet eller i virksomheden. PWS forsyner kunderne med behovstilpassede papirkurve, som kan farvesættes individuelt og dekoreres i henhold til virksomhedens grafiske profil.

Trendsættende design

PWS papirkurve til offentlige rum har ofte været trendsættende i kraft af deres design. I dag bidrager de til bybilledets karakter overalt. Det brede udvalg giver store muligheder for at finde den rette løsning Papirkurvene fås i forskellige typer materiale og udformning samt i størrelser fra 30 til 1000 liter.

Eksempler:

  • HH 2000 er en original model fra 70'erne med stor funktionalitet og fleksibilitet, som kan ses overalt i Europa.
  • Pinto blev udviklet i samarbejde med byrådet i München og anses i dag for at være en klassiker.
  • Santo blev designet til regeringskvarteret i Berlin, men ses i stigende grad også i andre europæiske storbyer
  • Campus har vundet ”Red Dot design award”

Helhedsløsninger

PWS' omfattende sortiment kan kombineres med andre affaldsløsninger. PWS giver gerne forslag til helhedsløsninger tilpasset specifikke behov.

Hent brochure her

Yderligere information: www.pwsas.dk, tlf. 7070 1173.