Panasonic HIT® solpaneler giver den højeste ydelse

Dato: 19 Apr 2018

27 % mere strøm på samme tagplads

Panasonic HIT® solpaneler giver den højeste ydelse

HIT®-fotovoltaiske moduler er yderst kompakte af udseende og den avancerede heterojunction-teknologi giver maksimal effektivitet og pålidelighed. Panasonic HIT® er markedsførende inden for solenergi-teknologi med en betydeligt højere energiydelse per overfladearealsenhed sammenlignet med konventionelle moduler.

Højere effektivitet

I modsætning til konventionelle solceller omsætter cellerne i HIT® en større procentdel af sollyset til elektrisk energi. Omdannelseseffektiviteten er med andre ord højere. Dette skyldes, at HIT® i modsætning til konventionelle krystallinske siliciumceller består af en kombination af monokrystallinske og amorfe siliciumlag.

Derfor går færre elektroner tabt på siliciumlagene under energiproduktionen. Det gør dem mere effektive. Med en omdannelseseffektivitet for celler på 25,6 % satte Panasonic verdensrekord i effektivitet i 2014. I varmt vejr, især omkring middagstid, reduceres ydelsen af konventionelle moduler hurtigt. HIT® modulernes høje temperaturstabilitet gør, at de kan fortsætte det hårde arbejde længe efter de andre har lagt sig i skyggen.

Den samlede ydelse med modulets spidstemperatur på 85 °C er 13 % højere, sammenlignet med et konventionelt krystallinsk modul. Den samlede ydelse over et år er ca. 8 % højere end for et konventionelt modul.

Fakta om Panasonic HIT®

  • Op til 25 års ydelsesgaranti og 25 års produktgaranti
  • 1 milliard celler produceret
  • Løbende TÜV langtidstest af TÜV Rheinland
  • Intet målbart ydelsestab efter 12 år (testperiode 2004 til 2016)
  • Energiydelse efter 25 års drift: efter Realtest 92%
  • Fejlrate efter mere end 10 år i brug i Europa: mindre end 0,005 %
  • 27 % højere ydelse for det samme tagareal med 24 % lavere BoS-omkostninger (balance of system)
  • Vandafløb i panelernes hjørne forhindrer smudsopsamling i forhold til konventionelle paneler.

 

Program

N245/N240 Slank Dette modul har mange installationsmuligheder og er specielt velegnet til smalle, besværlige tage. Dette garanterer maksimal energiydelse per enhed overfladeareal. Ydelse 245/240 W.

N285 Kompakt Dette moduls lave højde øger energiydelsen af taget, især når det installeres i lodret stilling. N285 kan også udvinde mere energi fra flade tage end konventionelle moduler på grund af den mindre minimumsafstand mellem modulrækkerne. Ydelse 285 W.

N330/N325 Kraftfuld 19,7 % moduleffektivitet betyder, at disse moduler er blandt de mest effektive på markedet. Installationsudgifter er også lavere og BoS-omkostningerne (balance of system) kan være 24 % lavere end for konventionelle moduler. Ydelse 330/325 W.

Se databladet her.

 

Firmaprofil

Panasonic er pioner og teknologisk førende med 40 års ekspertise og erfaring inden for forskning og udvikling af solenergi-teknologi, fra begyndelsen i 1975 med udvikling og tidlig kommerciel produktion af amorfe solceller til industrielt og privat brug. Det betyder, at Panasonic HIT® er det varemærke, der har flest relevante langtidsstudier vedr. solenergiteknologi.

Se mere på www.actecsolar.dk

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår