Overdækninger i mange variationer

Dato: 10 Aug 2017

Cykeloverdækninger, miljøstationer, rygepavilloner m.m.

Overdækninger i mange variationer

Overdækninger i mange variationer

Cykeloverdækninger, miljøstationer, rygepavilloner m.m.

Inventarrum laver overdækninger i mange variationer, altid tilpasset til kundens projekter og ønsker. De bærende dele udføres i vinkelprofiler i galvaniseret stål eller pulverlakeret aluminium i standard RAL farver efter ønske. Taget er af profilerede stålplader eller tagpap. Sidebeklædning leveres efter ønske med alu-profiler, træ, hærdet glas, strækmetal etc.

Anvendelsesmuligheder

Cykeloverdækninger, rygehuse, miljøstationer, kundevognsoverdækninger, renovationsoverdækninger, m.m.

Design

Produkterne udvikles i samarbejde med førende arkitekter, landskabsarkitekter og designere, fx Landskabsarkitekterne Møller og Grønborg og arkitektfirmaet Arkitema.

Firmaprofil

Inventarrum A/S’ primære fokus er: Funktion - Design - Kvalitet. Firmaet skaber løsninger med høj grad af personlighed og brugsværdi til det offentlige rum: gader og parker, torve og pladser, byrum og alle steder, hvor der er fokus på helheden imellem bygninger og omgivelser.

Produkterne udvikles og produceres til specifikke projekter, men i forlængelse af de enkelte projekter indgår Inventarrum A/S aftale med arkitekterne om salg og markedsføring af produkterne internationalt.

Se mere på www.inventarrum.dk, tlf. 75 56 47 00.

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN