Optisk partikelføler registrerer fint støv præcist

Annonce – Dato 27 sep 2022

Mål indeklimakvaliteten detaljeret med Produal’s nye Siro-transmitter!

Produal - Behalig og sund indendørs klima

Siro rumtransmittere til indendørs luftkvalitet giver dig mulighed for PM2.5(PM1, PM10)-måling sammen med temperatur- og fugtighedsmåling. Partikelmåling er en vigtig tilføjelse til omfattende overvågning og kontrol af indendørs luftkvalitet for at forebygge sundhedsskadelige virkninger. Vi tilbyder nu også en praktisk kombineret Siro-model til CO₂- og VOC-måling.

Produal - Rumtransmittere De moderne enheder i Siro-serien fås med eller uden brugergrænseflade med LCD-display og trykknapper, hvilket gør brug og konfiguration af transmitteren hurtig og nem.

Luftkvalitet og partikler i luften

En god indendørs luftkvalitet er summen af mange forskellige faktorer. Traditionelt er temperatur, luftfugtighed, CO₂ og VOC-gasser blevet målt i indeluften. Standarder, regler og anbefalinger fokuserer mere og mere på detaljeret IAQ, herunder overvågning af partikler, med henblik på beboernes sundhed og velbefindende i bygninger.

Med PM2,5-målingen kan du sikre dig, at filtreringen i din bygning fungerer på det krævede niveau, og at luftbehandlingen kan reagere på eventuelle små partikler i luften. Siro-PM-transmitter beregner også PM1- og PM10-partikler på baggrund af PM2,5-målingen ved hjælp af en standardpartikelstørrelsesfordeling.

En behagelig og sund indendørs luftkvalitet

Den praktiske Siro CO₂- og VOC-kombinationtransmitter hjælper med at sikre en behagelig og sund indendørs luftkvalitet. Ved at tage fat på de indendørs risikofaktorer fra både CO₂- og VOC-gasser øges fokus, produktivitet og indlæringsevner hos bygningens beboere, og sundhedsrisici eller ulemper som følge af dårlig lugt undgås.

Læs mere her

Siro-CT

Yderligere information: www.produal.dk, tlf. 7025 3031.

Referenceprojekter fra Produal

Admiral Hotel

Admiral Hotel

Indv.renovering | København | 50 Mio.kr

Indv.renovering af hotel/motel i København med 366 lejligheder på 2 etager hv...