Optimer opbevaringen med mobile reoler fra Bruynzeel

Annonce – Dato 4 Apr 2019

Mangler der plads til opbevaring? Så er mobile reoler den mest effektive løsning.

Optimer opbevaringen med mobile reoler fra BruynzeelMobile opbevaringssystemer giver et antal fordele

Mobile opbevaringssystemer giver et antal fordele i forhold til stationære arkivsystemer:

  • Optimal udnyttelse af pladsen ved kun at have en enkelt gang åben ad gangen, hvilket næsten fordobler arkivets opbevaringskapacitet
  • Mobile reoler kan flyttes enkeltvis eller flere på én gang, hvor det er nødvendigt
  • Velegnet til kørestolsbrugere: Systemet kan designes med ekstra brede gange uden tab af opbevaringskapacitet

Eftersom bedre udnyttelse af de tilgængelige kvadratmeter betyder lavere udgifter til belysning, rengøring og sikkerhed, vil smart arkiv innovation også give et forspring med hensyn til bæredygtighed.

Dobbel kapacitet

Opbevaringskapaciteten kan fordobles på det samme areal eller forøges med op til 400 % med Bruynzeels Double Decker opbevaringssystem. Hvis der er mangel på gulvplads, men til gengæld højt til loftet, kan et Double Decker to etagers system med fordel installeres.

Hent Double Decker-brochure her

Bruynzeels Double Decker opbevaringssystem

Firmaprofil

Bruynzeel Storage Systems har et bredt sortiment indenfor mobile reoler til arkiv, museum, sundhedssektoren, butik, kontor og bibliotek. Deres skræddersyede løsninger kan tilpasses til for eksempel døråbninger, ventilationsskakter, rør eller loftshøjde. Det er Bruynzeels mission at hjælpe med at effektivisere opbevaringen og derved frigøre plads til mere opbevaring eller andre formål. Bruynzeel hjælper med en skræddersyet løsning, hvad enten der er tale om en ombygning eller et helt nyt projekt. Stort eller småt – Bruynzeels mange år i branchen har givet dem en solid viden om det meste.

Hent mobilreol-brochure her

Yderligere information om Bruynzeel, tlf. 46 33 00 20, e-mail: info@bruynzeel.dk