Oplevelsesrig arkitektur med præfabrikerede karnapper

Dato: 11 mar 2020

Med Risskov Brynet har Aarhus fået en helt ny og attraktiv bydel, kun 4 km fra Aarhus C. Placeringen er unik: tæt på både Aarhus bugten, byens infrastruktur og midtbyens mange fristelser og muligheder.

Man kan også gå tur i Riis Skov eller ved stranden, og på cykel er der ikke langt til hverken centrum eller Aarhus Universitet. Området har oprindeligt huset Aarhus Sporvejes garageanlæg, og arkitekterne har bevaret tre af de karakteristiske buer fra busgaragen, der nu indgår som et historisk og rekreativt element i området. Bydelen opføres løbende i etaper indtil 2020 og forventes at blive hjem for op til 5.000 beboere. Risskov Brynet afsnit 7 er nu under opførelse og kommer til at indeholder 126 lejligheder i to parallelle slanger med etageejendomme samt et afsnit med villalejligheder.

Præfabrikerede karnapper

Firmaet Dormus A/S har leveret karnapper til byggeriet, udført efter projektspecifikke ønsker i samarbejde med arkitekten og totalentreprenøren. Der er tale om præfabrikerede karnapper, opbygget som en ventileret konstruktion, til montering på bagmur. Karnapperne er beklædt med anodiseret aluminium udvendigt, opbygget med stålbund og monteret i én arbejdsgang.

Bygherre: AP Pension
Totalentreprenør: NRE Danmark A/S
Skitseprojekt: Sleth A/S
Arkitekt: Arkitema K/S
Aflevering: Juni 2019 Areal: 12.200 m²

Kontakt Dormus her eller ring på tlf. 62 54 15 80.

Mere om produktet Karnapper

Karnapper

Dormus leverer karnapper

Montagevejledning

Montagevejledning

Kviste & karnapper

Læs mere

INVITER NATUREN IND I DIT HJEM

INVITER NATUREN IND I DIT HJEM

Kviste, karnapper og ovenlys

Læs mere

Kviste - Karnapper - Ovenlys

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår