Oplev nye produkter fra Polysan

Dato: 9 mar 2020

Sapodrain A40 Skybrudsrende fra PolysanNye produkter fra Polysan - Skybrudsrende

Sapodrain A40 Skybrudsrende

Polysan oplever en stigende efterspørgsel på store render, og i efteråret 2019 introducerede de en A40 rende med en indvendig brede på 400 mm. I forvejen leverer Polysan linjedræn på 100 mm, 150 mm, 200 mm, 250 mm og 300 mm, og fra 300 mm og opefter har de valgt at kalde renderne for skybrudsrender. Skybrud defineres som 15 mm nedbør på maksimalt 30 min. Eller hurtigere.

Stærk konstruktion

A40 renden leveres med støbejernsrammer ligesom det øvrige Sapodrain program. Støbejernskarmen har ekstra høje sider for at sikre, at den omsluttende beton kommer helt op ad siden på rammen, samtidig med at der stadigvæk er plads til ca. 80 mm beton eller asfalt over betonen, som derved har fuld kontakt med rammen langs siden af elementet. Dette medfører en meget stærk konstruktion, når renden er indbygget færdig.

Komplet løsning

Rendens fer og not samling er designet med et konisk profil, således at det er nemt og hurtigt at sætte elementerne løbende efter hinanden. Den brede fer og not muliggør at der kan lægges en blød fugemasse i samlingen, for endnu større tæthed, hvis det er ønsket. Riste og karme leveres i rå støbejern og er umalet. Riste og karme kan males efter ønske mod et tillæg.

Dimensioner

 • Længde: 1000 mm
 • Udvendig højde - komplet rende: 437 mm
 • Udvendig bredde - komplet rende: 475 mm
 • Indvendig bredde - rende: 400 mm
 • Vægt - komplet rende: 191 kg
 • Vægt - rendeelement: 81 kg

Polysan Vinduesplade – tager ikke imod fugtPolysan vinduesplader er opbygget som en sandwichkonstruktion af en top- og bundplade

Polysan Vinduesplade – tager ikke imod fugt

Polysan vinduesplader er opbygget som en sandwichkonstruktion af en top- og bundplade. Den hvide dekorative topplade er en gennemfarvet Solid Surface af acrylpolyester med fyldstof af ATH, altså en massiv gennemfarvet uorganisk plade, som ikke tager imod skjolder fra andre materialer, som eventuelt kan ligge i vindueskarmen. Pladen kan bearbejdes med skærende værktøj og samles igen/limes sammen uden synlige samlinger.
Toppladen er limet fast på en hård isolerende skumkerne, med cementpuds på over- og underside, så vinduespladerne kan monteres i fliselim.

Dimensioner for vinduespladen:

Polysan vinduesplader kan bestilles og produceres i flere forskellige mål.
Generelle dimensioner: Længde 2400 mm. Bredde: 200, 300 og 400 mm. Tykkelse: 20 mm.

Materialeegenskaber for vinduespladen:

 • Vandabsorption: > 0,05%
 • Brandklassificering topplade: E. EN 13501
 • Isoleringsevne bagplade: 0.035 W/mk
 • Modstandsdygtig overfor UV–lys
 • Gode isoleringsegenskaber

Yderligere information kan findes på deres hjemmeside: polysan.dk, eller ved at ringe direkte på tlf. 6266 1221.

 

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår