Oplev glæden ved iskoldt drikkevand

Annonce – Dato 8 nov 2018

Den Jyske Håndværkerskole og Roslev Skole er læreanstalter med rigtig mange mennesker. De har også valgt drikkevandskølere fra Kuvatek.

Den Jyske Håndværkerskole i Hadsten er en særdeles aktiv erhvervsskole, hvor der i løbet af et år går cirka 5.000 elever – fordelt på EUD-uddannelser, fagkurser og efteruddannelser.

I samarbejde med skolens bygningsansvarlige, Henrik Theager, er der udviklet en helt unik væghængt drikkevandskøler. En totalløsning, hvor køleren og haneophænget er sammenbygget. Drypbakke og vask er lavet af italiensk skifer og skaber det helt specielle udseende, der adskiller Kuvatek fra andre kølere.

Specialløsningen er placeret helt ideelt ved indgange og opholdsrum, så det er nemt for de studerende at få rigeligt med iskoldt drikkevand. Kapaciteten på kølerne er 120 liter i timen.

Se Kuvateks specialløsninger her

Designløsninger i 3D-print

Palle fra Roslev Skole har fået den nye væghængte løsning, Roslev-EL-2, med to elektriske haner og tilhørende vask med afløb. Det er vores nye store 3D-printer, som har åbnet for et væld af nye designmuligheder – som blandt andet Roslev løsningen.

Andre muligheder kan ses her. Du kan også få din helt egen individuelle drikkevandskøler med en, to eller flere haner. Bare RING på 21 67 48 24.

Kuvatek tilbyder et tæt samarbejde om udvikling af det bedst tænkelige design for dig, samtidig med at vi udnytter vores køleres meget store kapacitet optimalt.

Husk, at alle vores vandkølere lever op til danske hygiejnestandarder. Kuvatek passer på mennesker og miljø – og går højt op i, at alle vores løsninger leverer sundt og rent drikkevand på den mest bæredygtige måde.