Oplev glæden ved iskoldt drikkevand

Dato: 8 nov 2018

Den Jyske Håndværkerskole og Roslev Skole er læreanstalter med rigtig mange mennesker. De har også valgt drikkevandskølere fra Kuvatek.

Den Jyske Håndværkerskole i Hadsten er en særdeles aktiv erhvervsskole, hvor der i løbet af et år går cirka 5.000 elever – fordelt på EUD-uddannelser, fagkurser og efteruddannelser.

I samarbejde med skolens bygningsansvarlige, Henrik Theager, er der udviklet en helt unik væghængt drikkevandskøler. En totalløsning, hvor køleren og haneophænget er sammenbygget. Drypbakke og vask er lavet af italiensk skifer og skaber det helt specielle udseende, der adskiller Kuvatek fra andre kølere.

Specialløsningen er placeret helt ideelt ved indgange og opholdsrum, så det er nemt for de studerende at få rigeligt med iskoldt drikkevand. Kapaciteten på kølerne er 120 liter i timen.

Se Kuvateks specialløsninger her

Designløsninger i 3D-print

Palle fra Roslev Skole har fået den nye væghængte løsning, Roslev-EL-2, med to elektriske haner og tilhørende vask med afløb. Det er vores nye store 3D-printer, som har åbnet for et væld af nye designmuligheder – som blandt andet Roslev løsningen.

Andre muligheder kan ses her. Du kan også få din helt egen individuelle drikkevandskøler med en, to eller flere haner. Bare RING på 21 67 48 24.

Kuvatek tilbyder et tæt samarbejde om udvikling af det bedst tænkelige design for dig, samtidig med at vi udnytter vores køleres meget store kapacitet optimalt.

Husk, at alle vores vandkølere lever op til danske hygiejnestandarder. Kuvatek passer på mennesker og miljø – og går højt op i, at alle vores løsninger leverer sundt og rent drikkevand på den mest bæredygtige måde.

Referenceprojekter fra Kuvatek A/S

Installation af vandkølere på Tech College Aalborg

Installation af vandkølere på Tech College Aalborg

Aalborg

TECHCOLLEGE Aalborg er en af de største erhvervsskoler i Danmark. Skolen ud...

Installation af drikkevandskølere på Viborg Katedralskole

Installation af drikkevandskølere på Viborg Katedralskole

Viborg

Viborg Katedralskole er et gymnasium (stx) i Viborg med ca. 1.100 elever. S...

Drikkevandkølere til Herlev Hospital

Drikkevandkølere til Herlev Hospital

Herlev

Herlev Hospital er et af Region Hovedstadens fire akuthospitaler og betjene...

Drikkevandkølere til Silkeborg Business College

Drikkevandkølere til Silkeborg Business College

Silkeborg

Silkeborg Business College har ca. 1.000 elever og udbyder både ungdomsudda...

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår