A/B Lille Strandvej 6A - 10B

Indv.renovering af boligbyggeri m.m. i Gentofte med 98 lejligheder på 5 etager . Selve byggeriet er påbegyndt november 2021 med en beregnet byggeperiode på 10 måneder til en anslået udgift på 15 mio.kr.

Bygherren er A/B Lille Strandvej 6A - 10B og som arkitekt er valgt Peter Jahn & Partnere A/S. Bygge- Og Renoveringsrådgivni. Projektet udføres i form af hovedentreprise . , og Poul Sejr Nielsen Entreprise A/S er valgt som VVS-entreprenør. El-installationerne håndteres af Poul Sejr Nielsen Entreprise A/S.

PRODUKTKOBLING: Midlertidigt Bad

Midlertidigt Bad

En komplet løsning for midlertidig bad, til brug ved renovering

På Lille Strandvej i Hellerup har vi netop pillet den sidste Cubiloo kabine ned. I samarbejde med Christoffersen & Knudsen A/S som er hovedentreprenør på opgaven og rådgiver I.L. Consult ApS har vi siden november 2021 leveret og opstillet Cubiloo kabiner, så beboerne ikke skulle undvære toilet og bad, mens der blev udskiftet vand og afløb i alle lejligheder. Specielt ved denne sag er, at vi har udført vand og afløb som interimsinstallationer på facaden, da foreningens vand installation var koblet til både køkken og badeværelse.

Faktisk fik beboerne selv valget, og her takkede 55 beboere ja til at få en kabine i boligen, mens de øvrige beboere valgte at benytte sig muligheden for at dele udendørs toilet- og badevogne med naboerne.

Ib Laursen, rådgiver i I.L. Consult ApS fortæller: ”Det vigtigste for os var, at beboerne skulle have en god komfort i forbindelse med, at vi fjernede vand og afløb. Det var vigtigt, at de kunne opretholde en god hverdag. Jeg har ikke hørt noget fra beboerne, så vi må gå ud fra, at de har været tilfredse. Og med hensyn til samarbejdet, så er det gået ganske glimrende. Cubiloo er en professionel og løsningorienteret samarbejdspartner.

Få alle detaljer om dette projekt med abonnement hos Byggefakta Smart

Flere produkter fra Østergaards A/S

Midlertidigt Toilet

Midlertidigt Toilet

En komplet løsning for midlertidig toilet, til brug ved renovering

Midlertidigt Bad

Midlertidigt Bad

En komplet løsning for midlertidig bad, til brug ved renovering

Mobilt badeværelse

Mobilt badeværelse

En komplet løsning for midlertidigt badeværelse til brug ved renovering


Referenceprojekter fra Østergaards A/S

Frederiksholm Karré 18 - afd. 1046-4

Frederiksholm Karré 18 - afd. 1046-4

Indv.renovering | København | 25 mio.kr

Indv.renovering af boligblokke i København med 202 lejligheder på 4 etager . ...

Abildgården

Abildgården

Indv.renovering | København | 25 mio.kr

Indv.renovering af boligblokke i København med 373 lejligheder på 5 etager . ...