Nyt, stærkt ejerskab forstærker BV Trappens position som en af Danmarks førende trappeproducenter

Dato: 2 jul 2020

Adm. Direktør Peter Vang har overtaget aktiemajoriteten i BV TrappenFra venstre: Robert Hove, Peter Vang og Francois Grimal

Adm. Direktør Peter Vang har overtaget aktiemajoriteten i BV Trappen og samtidigt indtræder Dolle A/S og Thy Erhvervsinvest A/S som medejere af virksomheden. Peter Vang har siden 2016 stået i spidsen for trappeproducenten i Sydthy og glæder sig meget til samarbejdet med de to nye lokale investorer:

”Med det nye ejerskab har vi sikret en stærk lokal forankring af BV Trappen, og samtidigt tilfører de nye ejere både viden, erfaring og konkrete forretningsmæssige udviklingsmuligheder, der kan forstærke den gode udvikling, vi har haft i de seneste år”, udtaler Peter Vang

”Med det nye ejerskab har vi sikret en stærk lokal med investeringen i BV Trappen har Thy Erhvervsinvestde tre ejere ser ikke mindst samarbejdet med medinvestoren Dolle som en stor mulighed

Med investeringen i BV Trappen har Thy Erhvervsinvest taget endnu et skridt mod målet om at udvikle erhvervspotentialer og virksomheder i Thy og omegn med risikovillig kapital, ledelsesmæssig sparring og adgang til et professionelt og stærkt netværk. For direktør Robert Hove er der på mange måder tale om et skoleeksempel for fondens investeringer:

Vi er med til at sikre, at en meget veldrevet virksomhed forbliver på lokale hænder, og samtidigt tilføres BV Trappen nye strategiske kompetencer og partnerskaber, der kan bistå ledelsen i ambitionen om fortsat vækst og udvikling i de kommende år”.

De tre ejere ser ikke mindst samarbejdet med medinvestoren Dolle A/S som en stor mulighed for at realisere både synergier og nye afsætningsmuligheder allerede på kort sigt. Dolle er blandt verdens førende trappe producenter, og ifølge CEO Francois Grimal passer investeringen i BV Trapper perfekt i virksomhedens strategi:

Vi stoppede produktion af specialtrapper i 2011, men har mærket øget efterspørgsel fra markedet, og vores salgsselskaber har længe ønsket at disse produkter igen kunne indgå i vores sortiment. Jeg er derfor overbevist om, at det samarbejde, vi nu indleder med BV Trappen, vil resultere i nogle gode synergier på både afsætning og indkøb i begge virksomheder”.

For yderligere information kontakt:

Peter Vang

Adm. Direktør
BV Trappen A/S
TEL: 2060 6350
Mail: peter@bv-trappen.dk

Robert Hove

Direktør
Thy Erhvervsinvest A/S
Tel: 9123 0652
Mail: robert@thyerhvervsinvest.dk

Francois Grimal

CEO
Dolle A/S
Tel: 2224 8123 
Mail: FG@dolle.com

BV Trappen er blandt de førende trappeproducenter i landet. Siden 1988 har vi fremstillet funktionelle og smukke trapper, der passer ind i ethvert hjem. Både ud fra et designmæssigt og et funktionelt perspektiv. Vi har vores egen fabrik i Thy, hvor alle trapper produceres. Her har vi mulighed for at kvalitetssikre hele processen, så du er sikker på, at du får det bedste mulige resultat. Vi har desuden også et showroom i Glostrup, hvor du kan se trapperne i et naturligt miljø, inden du aflægger bestilling.

Læs mere på www.bv-trappen.dk