Nyt eksklusivt look til badeværelset

Annonce – Dato 3 Dec 2016

Unidrain lancerer ny brusebund i deres cool badeværelsesserie GlassLine

Nyt eksklusivt look til badeværelset

Nyt eksklusivt look til badeværelset 

Unidrain tager badeværelset til nye højder med deres cool badeværelsesserie GlassLine. GlassLine har hidtil kun kunne fås i brusevæg og dør. Nu kommer en helt ny eksklusiv brusebund i glas, der giver badeværelset et førsteklasses look og fuldender designet. GlassLine brusebunden er bygget op af en hærdet glasplade med en stålplade nedenunder, der giver glasset en spejlblank overflade og skaber en eksklusiv spa oplevelse.   

Glasset i GlassLine er overfladebehandlet med state of the art nanoteknologi, der gør det sværere for vandet at sætte sig fast, mens Unidrains patenterede monteringssystem reducerer skimmel. Resultatet er et funktionelt tidsløst design, der giver rum til fordybelse og velvære.

GlassLine serien kan både bruges samlet med brusevæg, brusedør og brusebund i glas med integreret afløb, eller hver for sig sammen med andre elementer. Døren monteres med specialdesignede hængsler i børstet rustfrit stål, ligesom håndtag og topstang er designet til at passe sammen med Unidrains øvrige design. Glasset er holdt i en eksklusiv 10 mm tykkelse og fås med tre forskellige mønstre og en ensartet glasoverflade. 

Fakta om produktet

En GlassLine brusevæg kan både højre- og venstrestilles og monteres med enten et fast eller fleksibelt modul. Det faste modul inkluderer afløbsarmaturet til gulvafløb og det fleksible modul påmonteres et afløbsarmatur fra det øvrige sortiment.  

Dimensioner:
Højde 2100 mm
Dybde 900/1000/1200 mm
Hærdet glas i 10 mm tykkelse

Vejledende udsalgspris for brusevæg 11006 kr., brusedør 6500 kr. og brusebund 11.125 kr. inkl. moms. GlassLine kan fås hos din lokale vvs installatør.
Kontakt Unidrain på info@unidrain.dk eller tlf.: 3910 1010 for nærmeste forhandler.

 

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår