Nyt danskudviklet højvandslukke med indbygget rottespærre

Annonce – Dato 23 jun 2022

Med et UWS Højvandslukke kan du sikre dine kunder mod rotter og kloakvand i huset. Højvandslukket installeres direkte i brønden og lukker mekanisk ved opstemning af kloakvand udefra.

Nyt danskudviklet højvandslukke med indbygget rottespærre

UWS Højvandslukke R-110 fra Urban Water Solutions

UWS Højvandslukke R-110 kan sænkes ned i Ø 315 og Ø 425 standardbrønde fra: Wavin, Uponor, Pipelife og Kaczmarek med 110 mm rør. En løsning til Ø 425 brønde med 160 mm rør lanceres medio 2022 sammen med en ny pumpeløsning. Systemet er udført i rustfrit stål, hvilket gør det meget modstandsdygtigt overfor slid og rotteangreb. Systemet er VA godkendt til sort spildevand. (VA 2.43/20587).

Indbygget rottespærre

Højvandslukket kan købes med en rottespærre som tilvalg. Det giver mulighed for at løse to problemer - kloakvand og rotter - i én og samme løsning/brønd, og beboeren kan nøjes med én serviceaftale.

Nem installation – uden at trække strøm til brønden

Højvandslukket fungerer på et mekanisk/hydraulisk princip og aktiveres ved at kloakvandet presser flyderne opad og klapperne lukker for gennemstrømning. På samme måde åbnes systemet igen, når presset fra kloakvandet forsvinder. Der skal således ikke trækkes strøm til brønden.

UWS Højvandslukke R-110Urban Water Solutions

Besked via sms ved aktivering

Hele systemet består af et højvandslukke, en brøndboks og en husboks. Ved aktivering af højvandslukket sendes besked til en brøndboks med indbygget langtidsvarende batteri med forbindelse til en cloudløsning. Der sendes besked til en boks i huset (som kræver almindelig stikkontakt), samt en sms til en beboer og e-mails til f.eks. kloakmester/ejendomsadministrator om aktivering.

Godt overblik for administratoren

Som kloakmester eller ejendomsadministrator har du adgang til en cloudløsning, hvor du har overblik over alle dine installationer og deres status (om de er aktiverede eller ej). Det giver dig et hurtigt billede over situationen ved regnskyl, og det giver dig også mulighed for at følge med i, om det er tid til service.

Dansk produkt

UWS Højvandslukket er udviklet i Danmark, produceres på Fyn og er patenteret i flere lande. Ideen var at lave et stabilt og robust produkt, der nemt kunne installeres i standardbrønde til en meget konkurrencedygtig pris. Systemet har været testet hos boligejere igennem 7 år. Højvandslukket er blevet taget rigtig godt imod hos kloakmestrene, og der er allerede foretaget installationer i over 35 byer i Danmark.

Firmaprofil

Urban Water Solutions A/S holder til på Fyn, men har medarbejdere og kontaktpersoner over det meste af landet.

Yderligere information: www.uws.dk, tlf. 72 330 330, e-mail: uws@uws.dk