Nyt automatisk skydedørssystem på højeste kvalitetsniveau

Dato: 3 sep 2019

Nu lancerer TORMAX skydedørssystemet Hermetic, der er en helt ny definition på hermetisk og lufttæt lukkende døre. Det automatiske system sætter markant højere kvalitetsstandarder – ved at fokusere på alle teknologiske og funktionelle detaljer.

TORMAX Hermetic saetter nye standarder for lufttaette

Resultatet er et dørsystem, der opfylder mange forskellige krav i operationsstuer, radiologilokaler, karantænezoner, laboratorier og renrum inden for forskning og industri.

Støjsvag med hermetisk lukning af følsomme områder

Den innovative drevteknologi får selv tunge døre til at åbne og lukke sig dynamisk og let. Dørfløjen med tætning hele vejen rundt sænkes kort før, at den lukkes helt - og presses ind mod den integrerede dørkarm. Systemets vibrations-absorberende komponenter sikrer samtidig en ekstremt støjsvag drift og høj komfort.

Strålingsbeskyttelse og fejlfri personregistrering

Dørene kan leveres med strålingsbeskyttelse i 1-3 mm bly for optimal anvendelse. De integrerede sensorer, der er diskret og hygiejnisk indbygget i dørsystemet, sikrer en kompromisløs beskyttelse og fejlfri registrering af personer.

Individuelle designs - lave driftsomkostninger

Den raffinerede teknik er usynligt indbygget i en flad, elegant konstruktion. Ønskes et individuelt look, kan der til dørfløjen vælges mellem flere designs og materialer. Der findes desuden et stort udvalg af tilbehør. TORMAX’ mangeårige erfaring er en klar fordel: Gennemprøvede komponenter med lang levetid sikrer høj driftssikkerhed og lave vedligeholdelsesomkostninger.

Mere sikkerhed - større værdi

Det automatiske skydedørssystem TORMAX Hermetic opfylder de strengeste sikkerhedsstandarder og er certificeret iht. EN 16005 / DIN 18650. Systemets nyudviklede teknologi opfylder kravene til både tæthed og komfort samt høj sikkerhed.

Vil du gerne vide mere kan du besøge vores hjemmeside – eller kontakte vores stab af dygtige sælgere på tlf. +80 200 800.

Referenceprojekter fra TORMAX Danmark A/S

Musikkens Hus

Musikkens Hus

Nybygning | Aalborg | 780,0 Mio.Kr.

Nybygning af musikhus i Aalborg på 6 etager . Selve byggeriet er påbegyndt ju...

Retten på Frederiksberg

Retten på Frederiksberg

Nybygning | Frederiksberg | 134,0 Mio.Kr

Nybygning af offentlig forvaltning svarende til 1 bygninger i Frederiksberg p...

Krystallen - Opførelse af kontorbyggeri

Krystallen - Opførelse af kontorbyggeri

Nybygning | København V | 80-100 Mio.kr.

Nybygning af kontorbygning i København på 6 etager hvor den ene etage er unde...

Kolding Sygehus – 2. etape

Kolding Sygehus – 2. etape

Tilbygning | Kolding | 200 Mio.Kr

Tilbygning af hospital i Kolding på 2 etager . Selve byggeriet er påbegyndt m...

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår