Nyheder fra ETS NORD

Dato: 12 okt 2017

Dyserør, kanaldel med renselem og snehætte

Nyheder fra ETS NORD

Nyheder fra ETS NORD

Dyserør, kanaldel med renselem og snehætte

DSP Dyserør

DKA-dyserør er et indblæsningsarmatur, som monteres under loftet. Velegnet som indblæsningsarmatur på skoler, kontorer, i haller, og i sports- og lagerlokaler. Kan anvendes til køling. Luften fordeles over et bredt område. Nem at installere. Gode målings-, regulerings- og servicemuligheder.

TLN3 forbindelsesstykke med renselem

TLN3 er en kanaldel til ventilationssystemer, udstyret med en renselem. Fremstillet af zink og leveres i diametre fra 100 til 1000 mm. TLN3 opfylder kravene i tætningsklasse C i standarden EVS-EN 12237:2003.

RVLU Snehætte (indbygget)

RVLU Snehætte er beregnet til at beskytte luftindtagningsåbninger og hindre sne og vand i at løbe ind i bygningen. Sne og vand adskilles effektivt fra luftstrømmen og siver ud via bundens vandafledningshuller.

Snehætten er fremstillet af varmforzinket stål og overfladen er pulverlakeret. Til krævende forhold kan snehætten også fremstilles af rustfrit eller syrefast stål. Fremstilles til indtagningshuller i alle størrelser.

Standardristene er rektangulære. To-delt konstruktion: monteringsramme og aftagelig ristdel. Mindstemål er 800 x 800 mm. Riste på over 2000 x 800 mm er modulkonstruktioner.

Se mere på www.etsnord.dk

Referenceprojekter fra

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår