Nyhed: Trondheim longplank laminatgulv

Annonce – Dato 16 mar 2023

Det nye longplank gulv er Svanemærket, ligesom alle andre laminatgulve fra PERGO.

Unilin - Svanemærket longplank gulv

Design møder slidstyrke

Takket være den patenterede TitanX™ -overfladebeskyttelse bevarer Trondheim laminatgulv sin elegante finish, og gulvet er beskyttet mod ridser og slitage i hele dets levetid.

Nu har alle PERGO laminatgulve AquaSafe, vores egenudviklede teknologi, der skaber en forseglet, 100 % vandtæt overflade helt ned i samlingerne, og dermed med garanti forhindrer vand i at trænge ned i gulvet. Trondheim longplank gulvet er hurtigt og let at installere takket være kliksystemet PerfectFold™. Alle PERGO laminatgulve er konstrueret til at holde. Den robuste og innovative konstruktion sikrer en meget høj slidstyrke, der modstår hverdagens udfordringer. Denne ekstreme slidstyrke er årsagen til, at vi tør give en garanti på vores gulve mod gennemslid, pletter og solblegning på op til 33 år* - markedets bedste fuldværdi garanti.

* For fuld garantibeskrivelse gå til pergo.com

Unilin - Eksklusivt udtryk

Eksklusivt udtryk

Trondheim laminatgulve, med sine lange planker, giver dit gulv et klassisk, elegant udtryk som aldrig går af mode. Med faser på alle 4 sider og en dybere og mere naturlig struktur giver Trondheim dig en mere autentisk, naturtro oplevelse som gør det næsten umuligt at skelne fra ægte træ. Trondheim laminatgulv er en del af vores Sensation-kollektion, hvilket indebær at den har dybe, ekstra autentiske strukturer og en sofistikeret mat finish.

Sikker opbevaring af CO₂

Træer er en vedvarende ressource og en værdifuld allieret i kampen mod klimaforandringer. Det skyldes, at de absorberer CO₂ og holder det sikkert låst inde. Det forbliver der resten af deres liv, selv når træet anvendes i f.eks. et laminatgulv. CO₂ frigives, når træet forbrændes, og derfor undgår vi dette så længe som muligt med et langtidsholdbart gulv og en langtidsgaranti på op til 33 år.

Udnyttelse af genvundet træ

Træer er også et vigtigt levested for dyr og er afgørende for at stimulere biodiversiteten. Endnu en grund til, at vi vælger træbiprodukter frem for at fælde nye træer. Vi bruger derfor 100 % genvundet træ ved fremstillingen af træfiberplader med høj densitet i kernen i vores laminat. Det er træaffald, der indsamles fra savværker, skovforvaltningsprocesser og vedligeholdelse af vejkanter, som ellers ville ende som affald eller i forbrændingsanlægget.

Unilin - PEFC-garanti

PEFC-garanti

Vores laminatgulve er certificeret af PEFC - det mest betroede certifikat inden for bæredygtigt indkøb sammen med FSC. Dette mærke garanterer, at vores genvundet træ kommer fra bæredygtigt forvaltede skove eller et kontrolleret miljø, hvilket beskytter urskove og forhindrer ulovlig skovhugst med en risikoanalyse. Vi kan derfor være sikre på, at vores træindkøb ikke fører til skovrydning.

PERGO laminatgulve er fremstillet af 100 % genvundet træ Med vores miljøvaredeklaration viser vi vores forpligtelse til at levere præcise, pålidelige og sammenlignelige oplysninger om vores laminatprodukters miljøpræstationer.

Yderligere information: www.pergo.dk/da-dk, tlf. 80 88 33 39.

Mere om produktet Laminatgulve

Laminatgulve

Et materiale, der kombinerer smukt design og lang holdbarhed

Wide Long Plank - Sensation

Wide Long Plank - Sensation

Lange, brede planker med naturlige detaljer

Læs mere

Long Plank

Long Plank

Lange planker med naturlige detaljer

Læs mere

Lillehammer Pro

Lillehammer Pro

Planker med naturligt design og moderne look

Læs mere

Modern Plank - Sensation

Modern Plank - Sensation

Planker med naturtro design og moderne look

Læs mere

Elegant Plank

Elegant Plank

Planker med elegant look. 100% vandbestandighed- Aqua Safe

Læs mere

Perstorp Pro

Perstorp Pro

Klassisk plankelængde med en let poleret struktur

Læs mere

Tekniske egenskaber

Referenceprojekter fra Unilin Nordic AB

Musikhuset Aarhus

Musikhuset Aarhus

Tilbygning | Aarhus | 17 mio.kr

Tilbygning af musikhus i Aarhus på 1 etager . Selve byggeriet er påbegyndt ma...

Amalieklinikken Aarhus

Amalieklinikken Aarhus

Aarhus C

Ved renovering af Amaliklinikken blev der lagt vægt på at det er en bygning m...

Skjoldhøj Kollegiet

Skjoldhøj Kollegiet

Brabrand

Tidligere blev der byttet tæpper i kollegie-lejlighederne hver gang en leje...